2777
2789

نمیدونم کمبود ویتامین دارم یا نه ولی فکر کنم دارم

قرص نمیتونم بخورم حتی با یه پارچ آب هم قرص از گلوم پایین نمیره میشه آمپولشونو بزنم؟

لا اکراه فی الدین دوست عزیز!🔴اگه آرمی هستی ،توی تاپیک هام نظر نده یا پست هام رو ریپ نزن ☺ entj عشق شیرکاکائو😌🤞🏻اوتاکو هستمم*باکا🤭 •پاترهدم• اسمم آیدا💃🏼                                                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ولی نه سرخود با تجویز پزشک از کجا فهمیدی کمبود ویتامین داری؟

نمیدونم که کمبود دارم یا نه ولی مامانم میگه رنگ صورتت زرده و بی حالی حتما نشانه کم خونی و کمبود ویتامینه دیگه باید ازمایش بدم

لا اکراه فی الدین دوست عزیز!🔴اگه آرمی هستی ،توی تاپیک هام نظر نده یا پست هام رو ریپ نزن ☺ entj عشق شیرکاکائو😌🤞🏻اوتاکو هستمم*باکا🤭 •پاترهدم• اسمم آیدا💃🏼                                                                
نمیدونم که کمبود دارم یا نه ولی مامانم میگه رنگ صورتت زرده و بی حالی حتما نشانه کم خونی و کمبود ویتا ...

آره عزیزم آزمایش بده

اون وقت اگر کمبود ویتامین داشتی، بگو تزریقیشو دکتر برات بنویسه

آره عزیزم آزمایش بده اون وقت اگر کمبود ویتامین داشتی، بگو تزریقیشو دکتر برات بنویسه

باشه مرسی

برای کم خونی چه روشی به جز خوردن قرص آهن هست؟