2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

237 بازدید | 16 پست

دلم تنگ شده برای بابام.

تازه داره باورم میشه که دیگه نمیبینمش. خیلی دلم براش تنگ شده.

باید چیکار کنم

قرآن و نماز آرومم نکرد. راستش بعضی چیزا از دانشمندا شنیدم که منم باورم شده اون دنیایی نیست😭

حتی دکتر هلاکویی روانشناس هم گفت تجربه نزدیک به مرگ فقط بخاطر بیولوژیک و پدیده های مربوط به مغزه و اون دنیا و روح رو ثابت نمیکنه....

چیکار کنم اروم بشم. مشاوره و روانشناسی هم تاثیری روم نذاشت. حتی دارو هم خوردم موثر نبود. نمیدونم چیکار کنم. دلم داره براش پر میکشه

گروه دوستانه و تجربیات مادرانه ویژه خانمها😍دوستداری درد و دل کنی سریع به جمع دوستانه این گروه بپیوندید😉👇🏻 https://chat.whatsapp.com/Dd98ApkT2IuA6BlKpPWOrH

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم 

دانشمندا تازه دارن حرفای خداجونمونو میفهمن 

خداخودش گفته اون دنیا هست مس مطمئن باش هست

تا الان هر وقت دلت گرفته یکی بوده که هواتو داشته 

اگر تصادف نکردی و پا و دستت رو از دست ندادی

اگر فلج نشدی 

اگر امنیت داری و هر روز گیر ی سری افراد ظالم و مسلح نیستی 

اگر هزارجور مشکل نداری چون خداجون هوات رو داره دوست داره 

مرگ هم ی پدیده طبیعی ، بهت حق میدم ناراحت باشی گریه بکنی غصه بخوری 

اصلا ی دل سیر اشک بریز 

ی مدت خسته باش اشکالی نداره 

ولی بعدش پاشو 

غصه تو روح پدر خدابیامرزتو خوشحال نمیکنه

برات خیرات بده ی حلوا بپز به همسایه ها بده

براش دعا کن

قرانو بغل کن و بخواب از خدا کمک بخواه

با مهربونی باهاش حرف بزن 

منم برات ی دنیا دعا میکنم عزیزم

خدا پدرتونوهم رحمت کنه روحشون شاد  

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤

عزیزم ان شاءالله خدا به دلت آرامش بده 

ان شاءالله پدرتون با ائمه محشور بشن 

گلم تجربه نزدیک به مرگ به تنهایی نمیتونه اون دنیا رو اثبات کنه نباید روی این مسائل تکیه کرد که اگه رد شدن به شک بیفتیم 

بهتره اثبات وجود اون دنیا رو از راه روایات و قرآن درک کنیم و بپذیریم 

عزیزم جای یه زخم طول میکشه تا خوب شه طبیعیه

اما شما باید تو این دوران از خودت مراقبت کنی ورزش کن کتاب بخون معاشرت کن سفر برو با ادمای صمیمی دردو دل کن برو سرخاک پدرت گریه کن تا این دوران سپری بشه خداکمکت میکنه

به نظر شما هم تجربه نزدیک به مرگ روح و اون دنیا رو ثابت نمیکنه و رد شده هست؟

به نظر من نمیشه کامل ردش کرد ولی نباید فقط  به این گزینه تکیه کرد گزینه ها و سند های قوی تری وجود داره واسه اثبات اون دنیا 

من خودم همیشه دوست دارم واسه اعتقادم سند و دلیل محکم داشته باشم حس میکنم تجربه نزدیک به مرگ میتونه کمک کننده باشه ولی به تنهایی نمیتونه اثبات کنه