2777
2789
عنوان

مجردای که جهاز..

2926 بازدید | 37 پست

سلام بچه به نظرتون تو دوران مجردی شروع کردن خرید جهاز کاره درستیه ؟

مجردای سایت شما چیزی برای جهاز کنار گذاشتید؟درحال جهاز خریدن هستید؟

اگه خریدین چه چیزای رو خریدین که قدیمی نشه و زیاد جا گیر نباشه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن والا ب فکر ازدواج نیستم 

ولی سعی میکنم پولشو کناز بزارم 

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙

نه کار خوبی نیست

اینکه جهاز گردن پدر باشه همه چیش نامردیه

هروقت خاستم ازدواج کنم جهاز 50 50 حساب میشه

از الانم بخری مصلا چیزایی که برا الانه شاید دو سه سال دیگه جدیدش اومد درکل کار درستی نیس

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 

ميتوني خرت پرت هاي ريز اشپزخونه ك از مد افتادني نيست رو بخري بزاري كنار

ميتوني پولشو بدي طلا بخري

بهرحال اگه فكر ميكني لازمه شروع كن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اره حتمن حتمن بخر 

چه چیزایی؟برقیجات چون هیچوقت از مد نمیره

قاشق چنگال ساده و شیک

چینی شیک و ساده

کریستال 

همه چیزو اگر شیک و ساده بخری ده سالم از مد نمیوفته.

چیزای دکوری رو فقط میتونی بغد ازدواح بخری ک مدل حدید اومده

حتماشروع کن به خریدن،اول ازهمه هم برقیاتوشروع کن به خریدن هیچ وقت قدیمی نمیشه،سرویس چاقوچنگال وکاسه وبشقابتوبذاراخرازهمه بگیر

لطفالایک نکنید،ممنون