2777
2789
عنوان

اجرا گذاشتن مهریه وطلاق

275 بازدید | 14 پست

کسی تاحالا مهرشو اجرا گذاشته نتونه بگیره؟

اجرا وطلاق اقداممه.نپرسید چرا مشکلت چیه شوهرت کیه

اصن اعصابم نمیکشه از مشکلات بگم کلیش اینه میگه تو قایم شو دیده نشو کسی نفهمه زنه منی.

تعداد رای : 2
نظرسنجی
چقد دادگاه طول میکشه
1
50%
امکان داره مهریمو ندن
1
50%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونه نده ولی میگن ۶ ماهی یه سکه هست درسته؟

گاهی ۸ ماه یه سکه گاهی سالی یه سکه 

تا قسطش هم برسه دوباره دادخواست تعدیل میده که ندارم و اوضاع اقتصادی اله و بله 

دوباره عقب میفته

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

برو بگیر محبوره زن دومی سوال پیش،اومد

از ازدواج اولش یه دختر داره اون الان ۲۵ سالشه همه جا میاد میشینه که من برم به جای من .و میگه تو ازدواج کردی برا همون کسی منو نمیگیره .بابا خودش ۱۰۰ کیلو هس بددهنه کسی نمیگیره با ما میپره .زنه گورشو گم کرده رفته

سر این موضوعه دخترش اینو گفته محل نده زندگیت بکن

نه نگفته .پدرش عملی میکنه به من میگه قایم شو این بیاد .۳طبقه شرکت  داره ما پامونو نمیتونیم بزاریم چرا چون دخترشو پهن کرده اونجا.هر چی میگیم اونو فقط میگه .بچه خودمون انگار آدم نیس

استارتر یه دورهمی تو تلگرام با هم شرایط های خودمون داریم اگه تمایل داری درخواست بده لینک بدم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

فقط در مورد گرفتن مهریه موندم آخه نگیرمم که دیگه چیزی دستم نمیاد

صد در صد بگیر تا چشش درآد

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️