suesue مدیر عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 689 عنوان برای این طور پستها در اینستا کامنت نگذارید!!!!!!!!!!! | مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 65 پست پستهایی که میگن بهترین دوستتو تگ کن! عشقتو تگ کن! قرار بشه بری یه جزیره تنها کی رو با خودت می بری؟ 1400/03/13 | 01:25 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زبوندراااااز عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 5386 پستهایی جنجالی که تهش نویسنده میگه نظر شما چیه؟ بلاگرهایی که ازتون می پرسن چطور با من آشنا شدین؟ ب ... خب شما چرا این وسط ناراحت شدی تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
elisaجووون عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 22907 پستهایی جنجالی که تهش نویسنده میگه نظر شما چیه؟ بلاگرهایی که ازتون می پرسن چطور با من آشنا شدین؟ ب ... معلومه من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
suesue مدیر استارتر عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 689 خیلی وقتها یه بلاگر با چندتا آی دی فیک به خودش حمله میکنه و فحش میده تا کامنتها رو داغ کنه لطفا در طرفداری از اون بلاگر جواب مخالفهاشو ندین
llllli عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 132 پستهایی جنجالی که تهش نویسنده میگه نظر شما چیه؟ بلاگرهایی که ازتون می پرسن چطور با من آشنا شدین؟ ب ... خو بزار دلشون خوش باشه من فکردم حالا چیشدع
خانوم_اکبرآقا عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 3817 پستهایی جنجالی که تهش نویسنده میگه نظر شما چیه؟ بلاگرهایی که ازتون می پرسن چطور با من آشنا شدین؟ ب ... 🤣فک کردم هکمون میکنن خو معلومه دنبال کامنتن پرتقال خونیِ شوهرمم🍊😎 مردِ عسلیِ منه 🍯❤•••پروفایلم عکس خودمه کپی نشه لطفا
suesue مدیر استارتر عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 689 خو بزار دلشون خوش باشه من فکردم حالا چیشدع از شما پول در میارن بدون این که شما رو سهیم کنن
aylin1503 عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 6542 کدوم معنیش؟ هان? کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
نیلوفرخانوووم2 عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 7685 پستهایی جنجالی که تهش نویسنده میگه نظر شما چیه؟ بلاگرهایی که ازتون می پرسن چطور با من آشنا شدین؟ ب ... اینو همه میدونن و از روی بیکاری و الافی جواب میدن قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
hanaiiiiiii عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 1858 مخ عشقت میزنن😁 عشقی که تگ نشده رو چطوری مخشو میزنن من در این تاریکي فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگي ام را بچرد.تیکر رسیدن به هدف
دریا_خانووم عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 70015 همه رو کامنت میذارم کامنت گذاشتن تو اینستا حال میده یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄 عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
عشقم_میم_ح عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 592 خیلی وقتها یه بلاگر با چندتا آی دی فیک به خودش حمله میکنه و فحش میده تا کامنتها رو داغ کنه لطفا در ط ... واقعا کدوم آدمی میشینه حواب مخالف یه بلاگرو لده اصلا کی بلاگرو فالو میکنه ملت بیکارن بخدا خدایا خودت نینیمونو حفظ کن.خیلی سختی میکشم براش.اللهم صل علی محمدوآل محمد.وعجل فرجهم.
suesue مدیر استارتر عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 689 🤣فک کردم هکمون میکنن خو معلومه دنبال کامنتن البته هک هم میکنن. باتهایی هستن که اطلاعات شما رو از این ور و اون ور کامتهایی که گذاشتین جمع میکنن و به شرکتهای تبلیغاتی میفروشن