2777
2789
عنوان

درمان عوارض پوستی کرونا چیه ؟ کسی می دونه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 39 پست
وای چه خوب ، منم دکتر پماد داد ولی خوب نشد ، خدا خیرت بده عزیزم دستت دردنکنه ، منم امتحان کنم ایشال ...

حتنا حتما نتیجه رو بهم بگو ان شاءالله زودتر خوب بشی 

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا به خدا منم همینطور بودم اول بویایی چشاییم صفر صفر شد بعد خوب شدن بویایی چشایی و حس کردم که دار ...

من دمنوش برای بویایی چشاییم استفاده نکردم ولی تا ۲ ماه چیزایه روغنی مزه خیلی بدی داشت برام و بعد ۳ ماه تازه ۸۰ درصد بویاییم برگشت و بعدا کامل خوب شد 

من عوارض بعد از کرونا سرفه ی خشک شدید داشتم رفتم دوباره آزمایش خون دادم دیدم پلاکت خونم دقیقا دوبرابرحالت عادیه و هنوز نرمال نشده دکترا چیزی نگفتن ولی حس خودم اینکه که این عوارض به خاطر پلاکت بالای خون هست اون آب زرشک که گفتم روزی یه لیوان بخوری خیلی خوبه خیلی کمک میکنه که زودتر خوب بشی 

من عوارض بعد از کرونا سرفه ی خشک شدید داشتم رفتم دوباره آزمایش خون دادم دیدم پلاکت خونم دقیقا دوبراب ...

واقعا ؟😮 وای چه بد من فعلا شرایط پیگیرشو ندارم ، ولی حتما ۲ ماه دیگه میرم یه آزمایش میدم ببینم منم اینجوریم یا نه ، چه خوب شد گفتید 

الان کامل خوب خوب شدید ؟ پلاکتای خونتون چطوره همون جوریه یا درمان شده؟

واقعا ؟😮 وای چه بد من فعلا شرایط پیگیرشو ندارم ، ولی حتما ۲ ماه دیگه میرم یه آزمایش میدم ببینم منم ...

الان کاملا خوبم خداروشکر هیچ احساس یا نشونه ی بیماری ندارم هفته ی دیگه میخوام برم دوباره آزمایشمو تکرار کنم