2777
2789

انگشتای دستم کلا شده پر از دون دون های قرمز ، انگشتام باد کرده و خارش داره ، از عوارض کروناست 

من الان ۵ ماهه وضعیت انگشتای دستم اینه و خوب نمیشه 

اگر کسی چنین تجربه ای داشته چی زده که خوب شده ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دستاو پاهم به شددددت ورم کرد لبا و چشمامم همینطور بعد کهیر زدم کف دست و پام انگشتام چنان خارشی داشت دیوونه ام کرده بود بعد کل بدن و حتی صورتتم پر شده بود دکتراهم فک میکردن حساسیته منو بسته بودن به داروهای حساسیت زا و اصلااااا تغییری هم نمیکردم 

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚

برو فقط دو روز عدسی درست کن اونم بدون پیازداغ و هییییچ ادویه ای فقط نمک بزن بهش مزه دار بشه و بخور بعد از اولین بار خوردن کااااااملا متوجه تغییراتت میشی 

بعدم روزی یک لیوان دمنوش  لیمو امانی بخور به این صورت که دوتا لیمو امانی رو خوب بشور بشکنش و هسته هاشو جدا کن و آب بریز روش بذار دم بکشه خوب روزی یه لیوانم از اون بخور 

قرص زینک و ویتامین دی ۱۰۰۰ و ویتامین سی جوشان هم حتما روزی یکی بخور 

آب زرشک هم حتما بخور زرشک یه کف دست خوب بشور دوباره بذار دم بکشه و اون آبشو بخور 

یعنی اینا فقط ۳ روز  طول میکشه تمام علائم بعد از کرونات از بین میره برا منکه اینطور بود من سرفه ی خشکم خیلی داشتم بعد اینا کامل از بین رفت

چی زدی خوب شد عزیزم ؟

پماد بتامتازون موضعی برا خارش بزن به دست و پات برامن خوب بود ولی عدسی رو حتما اونطور که گفتم بخور کاملا بعد یه بار خوردنش متوجه میشی کمتر شده 

برو فقط دو روز عدسی درست کن اونم بدون پیازداغ و هییییچ ادویه ای فقط نمک بزن بهش مزه دار بشه و بخور ب ...

علائم پوستی شمارو کامل برطرف کرد؟

۵ ماهه داره منو اذیت میکنه

علائم پوستی شمارو کامل برطرف کرد؟ ۵ ماهه داره منو اذیت میکنه

آره من فقط با همون چیزا که گفتم یه هفته بیشتر طول نکشید هفته ی اول فقط دکترا برام انواع و اقسام داروهای حساسیتی تزریق میکردن ولی دریغ از ذره ای تغییر کردن هفته ی دوم کلی رفتم تحقیق کردم و پرس جو و دکترطب سنتی پرسیدم بلاخره به اینا رسیدم در عرض یه هفته همش از بین رفت 

من ۵ ماه پیش کرونا گرفتم ولی خفیف بود فقط بویایی چشاییمو از دست دادم و بعد ۲ یا ۳ برگشتن ولی از همون ...

دقیقا به خدا منم همینطور بودم اول بویایی چشاییم صفر صفر شد بعد خوب شدن بویایی چشایی و حس کردم که دارم خوب میشم یه هو علائم پوستیم شروع شد من برا برگشتن حس چشایی از دمنوش شیرین بیان استفاده کردم برا حس بویایی هم شبا داخل بینیمو با روغن سیاهدونه چرب میکردم اینم بعد ازیه هفته خوب شد و برگشت 

آره من فقط با همون چیزا که گفتم یه هفته بیشتر طول نکشید هفته ی اول فقط دکترا برام انواع و اقسام دارو ...

وای چه خوب ، منم دکتر پماد داد ولی خوب نشد ،

خدا خیرت بده عزیزم دستت دردنکنه ، منم امتحان کنم ایشالله خوب شه