دستم که به سیر میخوره یا مثلا زیر آب داغ خیلی میسوزه
من ورم دستم به حدی بود که انگشتامم قابلیت خم شدن نداشتن بعد فک کن یه عالمه ورم داره پر کف و دور انگشتامو رو دست و مچمم پر از کهیر بود خیلی دردناک و عذاب آور بود
محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام خوبی عزیزم من الان این پیامتو دیدم حالت چه طوره ؟؟؟؟بهتر شدی ؟؟
سلام عزیزم ، ممنون شما خوبی ، هنوز انجامش ندادم اخه نمیدونستم تو اون دو روز آیا میتونم به جز اونایی که اون روز گفتین چیز دیگه مثلا میوه یا چیزای دیگ رو در کنار اینا بخورم یا نه ، گفتم اول بیام ازتون بپرسم بعد انجامش بدم ،
یه سوال داشتم توی اون ۲ روز صبحونه ناهار شام ، فقط عدسی باید بخورم یا نه در کنار عدسی هر غذای دیگ ای رو هم میتونم بخورم ؟
من عوارض بعد از کرونا سرفه ی خشک شدید داشتم رفتم دوباره آزمایش خون دادم دیدم پلاکت خونم دقیقا دوبراب ...
چیکار کردی پلاکت اومد پایین؟؟ فقط با اب زرشک اومد پایین؟؟ چند روز طول کشید بعد خوردن اب زرشک پلاکتت بیاد پایین؟؟ مامانم ۲۰ روزه از کرونا گش میگزره..امروز صورت و شکنش شده دون دون قرمز
سلام عزیزم ، ممنون شما خوبی ، هنوز انجامش ندادم اخه نمیدونستم تو اون دو روز آیا میتونم به جز اونایی ...
شما چیکتر کردی دون دون قرمزت برطرف شه؟؟ کمکم کن..مامانم امروز دون دون قرمز شده پوستش.چیکار کنم..۲۰ روزه از کرونا میگزره..۹ روز قبل هم اخرین تزریق رمدیسویر بود