2777
2789
عنوان

درمان عوارض پوستی کرونا چیه ؟ کسی می دونه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 39 پست
دستم که به سیر میخوره یا مثلا زیر آب داغ خیلی میسوزه 

من ورم دستم به حدی بود که انگشتامم قابلیت خم شدن نداشتن بعد فک کن یه عالمه ورم داره پر کف  و دور انگشتامو رو دست و مچمم پر از کهیر بود خیلی دردناک و عذاب آور بود 

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ورم دستم به حدی بود که انگشتامم قابلیت خم شدن نداشتن بعد فک کن یه عالمه ورم داره پر کف  و دو ...

وای چقد بدد، میدونم خیلی عذاب دهنده اس ،خداروشکر که خوب شده  ،ایشالله همیشه سلامت باشین  

من ورم دستم به حدی بود که انگشتامم قابلیت خم شدن نداشتن بعد فک کن یه عالمه ورم داره پر کف  و دو ...

ببخشید یه سوال داشتم 

اون روز گفتید عدسی ، یعنی من توی اون ۲ روز فقطط عدسی بخورم هیچ چیز دیگ ای نخورم  یا نه   تو اون ۲ روز به علاوه عدسی هر چیزی میتونم بخورم ؟

ببخشید یه سوال داشتم  اون روز گفتید عدسی ، یعنی من توی اون ۲ روز فقطط عدسی بخورم هیچ چیز دیگ ا ...

سلام خوبی عزیزم من الان این پیامتو دیدم حالت چه طوره ؟؟؟؟بهتر شدی ؟؟

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚
سلام خوبی عزیزم من الان این پیامتو دیدم حالت چه طوره ؟؟؟؟بهتر شدی ؟؟

سلام عزیزم ، ممنون شما خوبی ، هنوز انجامش ندادم اخه نمیدونستم تو اون دو روز آیا میتونم به جز اونایی که اون روز گفتین چیز دیگه مثلا میوه یا چیزای دیگ رو در کنار اینا بخورم یا نه ، گفتم اول بیام ازتون بپرسم بعد انجامش بدم ، 

یه سوال داشتم توی اون ۲ روز صبحونه ناهار شام ، فقط عدسی باید بخورم یا نه در کنار عدسی هر غذای دیگ ای رو هم میتونم بخورم ؟ 

من عوارض بعد از کرونا سرفه ی خشک شدید داشتم رفتم دوباره آزمایش خون دادم دیدم پلاکت خونم دقیقا دوبراب ...

چیکار کردی پلاکت اومد پایین؟؟ فقط با اب زرشک اومد پایین؟؟ چند روز طول کشید بعد خوردن اب زرشک پلاکتت بیاد پایین؟؟ مامانم ۲۰ روزه از کرونا گش میگزره..امروز صورت و شکنش شده دون دون قرمز

سلام عزیزم ، ممنون شما خوبی ، هنوز انجامش ندادم اخه نمیدونستم تو اون دو روز آیا میتونم به جز اونایی ...

شما چیکتر کردی دون دون قرمزت برطرف شه؟؟ کمکم کن..مامانم امروز دون دون قرمز شده پوستش.چیکار کنم..۲۰ روزه از کرونا میگزره..۹ روز قبل هم اخرین تزریق رمدیسویر بود

18 روز از کرونام میگذره از دیشب رو بدنم کهیر میزنه.خیلی بده همش میخاره رو صورتمم زده ورم کرده پشت چشمام و صورتم قرمز شده😞 فردا میخوام برم دکتر. علائم کهیر شما تا چن روز بود؟؟ چیکار کردین خوب شد؟؟ شبا بدتر میشه نمیتونم بخوابم خیلی بده از سرتا پام کهیره😩😩

سلام عزیزم ، ممنون شما خوبی ، هنوز انجامش ندادم اخه نمیدونستم تو اون دو روز آیا میتونم به جز اونایی ...

سلام

منم مشکل خشک شدن و پوسته پوسته شدن پوست دست بعد از  کرونا رو دارم 

بعد از 4 ماه هنوز خوب نشده

میخواستم بدونم این روش هایی که گفتن برای شما جواب داد ؟

ایا خوب شدید ؟

ممنون میشم جواب بدید