2777
2789
عنوان

آخر نفهمیدم این زندگی چیه

70 بازدید | 4 پست

برا جی به دنیا میایم 

برا چی می‌میریم 

خب اصن چه اومدنیه، چه رفتنیه،  خب از اول نمیومدیم دیگه چه کاری بود 

این همه بدبختی ، خوشبختی ، گریه ، شادی ، خنده ،سیری، گرسنگی، بی پولی ، پولداری و...

انواع و اقسام حسارو تجربه میکنیم که چییییییییی

اصن چه فایده دارع 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

خیلی سخته و در عین حال معنیش رو بفهمیم آسونه

فقط هیچ چیز اونجوری که له نطر میاد‌ نیست و یه ظاهر داره و‌یه باطن

تمام سختی ها به خاطر انتخاب هامونه‌

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

که جایگاهمون رو در اون دنیا مشخص کنیم و اون دنیا دیگه یا فقط خوشیه تا ابد یا فقط عذابه تا ابد

همه چی بستگی به نوع زندگی کردنمون در این دنیا داره 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اهمیتی داره 

فعلا که اومدیم حالا یا از پیوستن ذرات عالم بر اساس اتفاق یا خالقی خلق کرده 

فعلا که هستیم درست زندگی کنیم 

تهش یا باز تکه ای از عالم میشیم یا همون که ما رو اورده میبره 

درست زندگی کنی ضرر نکردی از هرجایی که امده باشی و له هرجایی که بری باز مشکلی برات پیش نمیاد

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

فرض کن سوار تاکسی میشی تا از یک شهر به شهر دیگه بری ، زندگی دنیا هم همینطوره ، مهم ترین چیز، اون مقصدی هست که باید بهش برسیم اما چون این راه خیلی طولانیه و به اندازه یک عمر هست محو در مسیر میشیم و مقصد رو فراموش میکنیم