2777
2789

مسیر خونمون تا مرکز شهر حدود یه ربع راه بیابونیه

من دیشب خواب دیدم اون مسیر کامل سر سبز شده بود انگار بهشت بود پر از درخت

یه درخت بود خیلی چشم منو گرفته بود سر راه وایستادم فقط اون درخت از بین همه درختا شکوفه داشت که یکمم بالای تپه بود

من رفتم اون مسیرو بالا سمت درخت که یه چیزی مثل حوض مانند کوچیک پر از اب بغل درخت بود ابش خیلی زیاد بود انگار یه چاه یا سد پر از عمق بود ولی سمتش نرفتم که داخلشو نگاه کنم

روی درختا هم شکوفه داشت هم میوه انار من هی دست میوردم انارارو بکنم انگار یه انرژی نمیزاشت بکنمشون نمیشد هرکار میکردم

یهو یه نفر اومد سمتم گفت این درخت جن داره از میوه هاش نخور

من چندتا از انارارو تونستم بکنم ولی اون ادم نزاشت بخورم ازشون گفت میمیری اگه بخوری این درخت جن داره جن میره تو وجودت

بعد بهم گفت اصلا تو سدو نگاه نکن اونجا کلی ادم کشتن و انداختن

و فضای خوابم انقدر سنگین بود که سنگینیشو خیلی حس میکردم جاده خلوت هیچکس تو خوابم نیود جز خودمو اون شخصی که اومد

حتی همین الانم که تایپ میکنم سرم سنگین شد🥲

تعبیرش چیه این؟!

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها یکمم ترسیدم واقعیتش

چون من همیشه این مسیر طولانی رو با اسنپ جا به جا میشم تنها شب نصف شب

دیشب ساعت ۱۰ برگشتم خونه با اسنپ پسر اسنپیه هی ته دلمو خالی کرد هی میگفت مواظب خودت باش جامعه ناامنه با اسنپ درست نیست بری و بیای این ساعت دختر تنها

راستم میگفت کل منطقه بیابونیه یعنی اگه اتفاقی بیوفته هیچکس نمیتونه به دادم برسه

ولی من چندین ساله میرمو میرم خداروشکر هیچ اتفاقی نیوفتاده 

الان این خوابه رو دیدم میگم نکنه حکمتی توش بوده

نمیدونم گیجم

توروخدا ته دلمم خالی نکنید تنها راه من تو این مسیر اسنپه شبا کار دارم یا سرکارم واقعا مجبورم نه خودم ماشین دارم نه خانوادم🥲

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

زنگ بزن حضرت یوسف بپرس

دیوونه😂

خیره انشاالله

ایشالا

نمیتونید تعبیری بکنید یکم؟

منم ترسیدم با این خوابت فکر نکنم تعبیر خاصی داشته باشه منم زیاد از این خوابای عجیب می بینم صدقه بده ...

وای دختر خودمم ترس افتاده به جونم💔

حس میکنم خوابه الکی نبوده یه پیامی بوده توش برام

ایشالانمیتونید تعبیری بکنید یکم؟

شاید تحت تاثیر حرفهای اون راننده استپ این خواب رو دیدید و در کل بهتره اگه میخواین در رابطه با هر موضوعی تصمیمی بگیرید حتما حتما با چند نفر که صاحب نظر هستند مشورت کنید.

عزیزم روزانه صدقه دادن فراموش نشود

برای تعجیل در فرج امام زمانمون صلوات 
شاید تحت تاثیر حرفهای اون راننده استپ این خواب رو دیدید و در کل بهتره اگه میخواین در رابطه با هر موض ...

ممنون عزیزم

تعبیر نداره

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
دیوونه😂

ولی خارج از شوخی .

صدقه بده ،اسپند دود کن .

وقتی سوار اسنپ میشی ، اول پلاک رو چک کن ، بعدم از مشخصات راننده اسکرین شات بگیر ، برای کسی بفرست . قبلش باهاش هماهنگ کن البته ، مادری ، خواهری ، دوستی و...

همین .

زیاد تو فکرش نرو ، فکر کنم خوابت آشفته بوده

وای دختر خودمم ترس افتاده به جونم💔حس میکنم خوابه الکی نبوده یه پیامی بوده توش برام

نمیدونم 

منم خوابای ترسناک می بینم اتفاق خاصی هم نیوفتاده فقط می بینم 

بعضیاشون هم ادامه دار هستن مثل یک داستان 

شاید منظور خوابت احتیاط کردن بود

...

خواب شما، با توجه به تصاویری که ارائه داده‌اید، نمادهای زیادی را در بر دارد که می‌توان آن‌ها را بررسی کرد. در ابتدا، فضای سرسبز و پر از درختان نشانه‌ای از امید، زندگی و خوشبختی است. درختان به عنوان نمادی از رشد و ثبات در زندگی شناخته می‌شوند. درختی که شکوفه دارد و بیشتر از سایر درختان جلب توجه می‌کند، می‌تواند نشان‌دهنده فرصتی ویژه یا هدفی باشد که در زندگی شما وجود دارد.

حوض آب بزرگ، که در کنار درخت قرار دارد، می‌تواند نماد احساسات عمیق و غنی باشد. آب معمولاً نماد زندگی، پاکی و احساسات است. عمق زیاد آب می‌تواند به این معنا باشد که شما در حال مواجهه با احساسات عمیق و ممکن است ترس یا اضطراب‌های ناخودآگاه باشد. شما از نگاه کردن به آن حوض اجتناب کرده‌اید و این نشان می‌دهد که ممکن است از برخورد با احساسات خود می‌ترسید و یا نمی‌خواهید با مشکلاتی که در درون خود دارید، روبرو شوید.

علاوه بر این، جن به عنوان نشانه‌ای از خطر و وجود نیروهای منفی در خواب شما مطرح شده است. شاید این تعبیر به این معنا باشد که در زندگی بیداری شما عوامل یا افرادی وجود دارد که شما را تحت تاثیر قرار می‌دهند یا ممکن است خطراتی در اطرافتان باشد که باید از آن‌ها دوری کنید. هشدار شخص در خواب که به شما می‌گوید از میوه‌ها نخورید، نشان‌دهنده این است که ممکن است در زندگی‌تان از چیزهایی که به ظاهر خوب یا جذاب به نظر می‌رسند، آسیب ببینید.

طبق تعبیرات اسلامی، خواب‌هایی از این دست که شامل نمادهایی چون درخت و میوه هستند، به خوبی و پاداش‌های الهی اشاره دارند، اما هشدارها نیز مهم هستند. به عنوان مثال، محمد بن سیرین می‌گوید که درختان می‌توانند به نعمت‌ها و برکات اشاره کنند، اما وجود جن نشان‌دهنده موانع و مشکلات است.

از نظر روان‌شناسی، این خواب می‌تواند نشان‌دهنده تمایلات و نیازهای پنهانی شما باشد که ممکن است به دلیل ترس از طرد یا قضاوت دیگران، نتوانید به آن‌ها پرداخته و آن‌ها را ابراز کنید. ممکن است شما احساس کنید که نمی‌توانید به اهداف خاصی که برای خود تعیین کرده‌اید، دست پیدا کنید و احساس سنگینی و فشار ناشی از این احساسات می‌تواند بر روحیه شما تاثیر منفی داشته باشد.

به طور کلی، خواب شما می‌تواند نمادی از احساسات، نگرانی‌ها و موانع زندگی‌تان باشد که باید به آن توجه کنید و با احتیاط در مسیرهای جدید یا فرصت‌های جدیدی که در زندگی‌تان پیش می‌آید، عمل کنید. به نظر می‌رسد که شما در حال حاضر نیاز به تأمل و بررسی احساسات خود دارید تا بتوانید به روشنی به سمت اهداف خود حرکت کنید. امیدوارم با توجه به این تعبیرات، بتوانید راهکارهایی برای عبور از موانع خود پیدا کنید و به آرامش برسید.

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏