الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر عشقی کشک نیست و هرکسی هم که ادعای عاشقی میکنه واقعا عاشق نیست برعکس نگفتم تعداد عاشقا حتی اگه ع ...
تو این دوره عاشق پیدا میشه خیلی کم. من خیلی دوسش دارم اما اون نه نمیدونم مادرش شاید اسیرش کرده شاید دوستم داشتخ باشه اما دلم تنگ میکنه اینقد دوسش دارم جدا از بحث زناشویی دوس دارم هرشب بغلش کنم بخابم ولی اون ن زیاد
از بس گریه کردی عادی شده کاری ک من میکردم.تا تقی ب توقی میخورد اشک من حاضر بود.میدونی انقد برای شوهرم عادی شده بود ی بار گفت برو تو اتاق هروقت گریه ت تموم سد بیا.بعد اون فهمیدم گریه چیزیو عوض نمیکنه.الان تا چیزی بشه ناراحت باشم از اینکه خونوادش بدی کردن میگم بیا باهم حرف بزنیم.من میگم اون گوش میده.مثلا هفته پیش مادرش اینا ختم گرفتن خونه ما همینجوری ول کردن رفتن.منم گفتم بیا حرف بزنیم.بهش گفتم من مریضم و بچه ها هم ناخوشن.اگه از من خاله شوهرم فوت شده اونا خاله خودشون.میتونستن بگن ک میایم کمک ولی نگفتن و هزارتا چیز دیگه.اخرش شوهرم گفت حق با توعه.گفت تو خیلی مهربونی.حتی اگه دوس نداری دیگه نرو خونشون.شوهر من ادمی بود ک فقط اسم خواهرشو میوردم قهر میکرد ولی الان خیلی عوض شده.انشالله همینطوری بمونه
❤👨👩👧👦❤👨👩👧👦❤👨👩👧👦❤👨👩👧👦❤👨👩👧👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
مثلا همسر من تو دعواهای خانوادگی طرف هیچکدومو نمیگیره اون لحظه فقط سکوت! من واقعا دلم میشکنه و فکرمیکنم دوسم نداره ولی بعدش توضیح میده که وقتی تو نیستی در آرامش ازت طرفداری میکنم و اونا دچار عذاب وجدان میشن و البته راست میگه چون بعدش از دلم درمیارن خانوادش. بااینکه خودم ازش خواستم جلو من با خانوادت بحث نکن ولی تو دعوا آدم دوس داره شوهرش پشتش باشه. والا نمیدونم شوهرم از ته دل دوسم داره یا نه! خودش که میگه داره. حالا اینو داشته باشین از اونور برادر شوهرم...
از اونور برادرشوهرم همیشه با دادو بیداد طرف زنشو میگیره و به شدت خانوادشو میکوبه جلو خود جاریم. خانواده شوهرمم کم نمیارن و یه بحث کوچک میشه یه دعوای بزرگ.خانواده شوهرم اصلا جاریم رو دوس ندارن و یجورایی متنفرن ازش با اینکه شاید تقصیری نداشته باشه و بنظرم رفتار غلط شوهرش اینو باعث شده. حالا نمیدونم جاریم از این وضع راضیه یا نه! ما در این موردا باهم حرف نمیزنیم هیچوقت
فقط یکبار برادرشوهرم داشت به شوهرم میگفت تو اینا رو پررو کردی هرچی دوس دارن میگن تو طرف زنتو نمیگیری .من گفتم خب چه میشه کرد یکطرف زنشه یکطرف خواهراش. گفت زن اولویت اول مرد باید باشه منکه نمیزارم زنم عقده ای بشه باید یاد بگیرن باهاش خوب رفتار کنن. ولی تا حالا موفق نبوده. رفتار اونا با من خیلی بهتره تا جاری. من ده سال عروسشونم فقط سه یا چهار بار باهم درگیر شدیم ولی جاری الان یکساله عروس شده تا حالا اگه چندروزی باهم خوب بودن. نمیدونم والا چی درسته چی غلط. اینکه طرف زن رو بگیرن یا نه. این تجربه من بود