2777
2789
عنوان

از کجابفهمیم همسرمون دوسمون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 54 پست

حستو عوض کن.منم همش فک میکردم همسرم دوسم نداره.تااینکه سعی کردم خودمو عوض کنم.شاید باورت نشه ولی حتی شوهرمم عوض شده

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه میگه از جاریت یاد بگیر رو مخه حرفش

من خیلی اهل این نیستم که از اقوام شوهرم حال و احوال پرسی کنم ..شوهرم یکبار گفت ببین پریسا (جاری )چقدر خوبه تو چرا مثل اون احوالپرسی نمیکنی   

دیگه برای من سوژه شده ..ببین زن داداشت خیلی خوب و کار بلده ..حال همه رو خوب بلده بپرسه   

البته منظورش این بود که فامیل های منو تحویل بگیر ..  

یه دعوا کافی نیست تو همه دعواها باید طرف تو رو بگیره 

اینی که شما میگین کار یک پسربچه احساساتی به بلوغ نرسیدست جانم

مرد دقت کنید میگم مرد عاقل و بالغ توی دعواهای خانم و خونوادش اولا دخالت نمی کنه دوما سعی میکنه میانه رو بگیره و اوضاع رو مدیریت کنه 

حستو عوض کن.منم همش فک میکردم همسرم دوسم نداره.تااینکه سعی کردم خودمو عوض کنم.شاید باورت نشه ولی حتی ...

تو نی نی سایت دیدم یه خانومه میگفت حس میکنم هی شوهرم بهم خیانت میکنه و بعد یه مدتی شوهرشم باهاش خیلی سرد شد 

بعدش گفت بعد یه مدتی حس میکردم یه هاله ای دور سر منه به خودم میگفتم اینقدر خوبم که هیچ زنی به گردم نمیرسه

بعدش گفت بعد یه مدت و این تصوراتی که میکرد باعث شد مرده تا حد پرستش دوسش داشته باشه

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

عشقای الان کشکی بیشتر شاید یه درصدی درست باشه ولی من دیدم هرکی با دوستی مثلا عاشقی ازدواج کرده بیشتر ...

حالا دور از ماها باشه😐نگو اینجوری تورو خدا من با نامزدم دوس بودم دلم لرزید اینو گفدی😐😂

ᴰᴿᴱˢˢ ᴰᴱˢᴵᴳᴺᴱᴿ☺️�✌
من خیلی اهل این نیستم که از اقوام شوهرم حال و احوال پرسی کنم ..شوهرم یکبار گفت ببین پریسا (جاری )چقد ...

نفهمیدم چیکار کردی عزیزم به منم یاد بده بعدا نیازم میشه

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

تو نی نی سایت دیدم یه خانومه میگفت حس میکنم هی شوهرم بهم خیانت میکنه و بعد یه مدتی شوهرشم باهاش خیلی ...

منم سعی کردم بدبینیمو بذارم کنار.همش حس میکردم داره زیرابی میره.بعدا فهمیدم خودم داشتم گند میزدم اونم برای اینکه باز بداخلاقی نکنم تو خونه حرف نمیزد و خودشو ب کار دیگه گرم میکرد

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
اینی که شما میگین کار یک پسربچه احساساتی به بلوغ نرسیدست جانم مرد دقت کنید میگم مرد عاقل و بالغ توی ...

این تاپیک درباره اینکه کی مردتره نیست درباره اینه که کی بیشتر زنشو دوس داره

{ خانم هستم }
اینی که شما میگین کار یک پسربچه احساساتی به بلوغ نرسیدست جانم مرد دقت کنید میگم مرد عاقل و بالغ توی ...

آفرین،دقیقا،فکر کنم مجرد باشن اینشون

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!