2777
2789
عنوان

تاحالا ادم معروفی ( بازیگر و خواننده ) رو از نزدیک دیدید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6588 بازدید | 118 پست
وایی من از داریوش ارجمند متنفرم به خانم ها توهین کرد 😒😒 البته فرزاد فرزین خیلی خوب جوابش رو داد  ...

رفتار بازیگلرارو پرسیدی منم گفتم عالی بود رفتارش دیگه بحث توهینش که نبود همه رو باهم قاطی کنم

اون دوتا هم خیلی مهربون و خاکی بدن

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه
شهاب حسینی خیلی خاکی مهربون اقا همه کنارش عکس میگرفتن خندون بود ولی نرفتم جلو ۱۱سالم اینابود حس خجا ...

عزیز دلم 😍😍

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتار ماکان بند چطور بود ؟ امیر مقاره رو میگم 

بد. برا کنسرتشون مردم کلی کادو دادن بهشون گل و کادو موقع رفتن همشون ریخته بودن سطل آشغال هتل بیشعورا حیفه برا همچین ادمایی ارزش قائل شدن.

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
رفتار بازیگلرارو پرسیدی منم گفتم عالی بود رفتارش دیگه بحث توهینش که نبود همه رو باهم قاطی کنم اون د ...

شما درست میگی ❤🌹

مهتاب کرامتی رو خیلی دوست دارم 

بد. برا کنسرتشون مردم کلی کادو دادن بهشون گل و کادو موقع رفتن همشون ریخته بودن سطل آشغال هتل بیشعورا ...

ای وااای چقدر رفتار زشتییییی 😱😱😠😠😠 

امد مدرسمون اما حنجره ی دخترا پاره شد از بس جیغ کشیدن خخخخخخ براشون امضا میکرد😂😂

واااا چرا مدرسه 😮😮😮