2777
2789
عنوان

تاحالا ادم معروفی ( بازیگر و خواننده ) رو از نزدیک دیدید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6587 بازدید | 118 پست
وایی من عاشق مرجانه گلچین م 😍😍 کجا دیدینشون؟

تو یکی از تالار های کرج جلسه داشتیم

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرزاد فرزین  نازنین بیاتی  مهناز افشار  ارمان درویش  امیرحسین آرمان  ا ...

از اینایی که گفتید بهاره رهنما و همسرانشون.نیوشا ضیغمی. فرزاد فرزین. مهناز افشار رو قبل از ازدواجشون زیاد می دیدم.بقیه رو هم نمیشناسم. شاید دیده باشم. 

شغلتون چی هست ؟🤨

کارمند دانشگاه هنر کرج 

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
از اینایی که گفتید بهاره رهنما و همسرانشون.نیوشا ضیغمی. فرزاد فرزین. مهناز افشار رو قبل از ازدواجشون ...

واقعا فرزاد فرزین رو دیدین 🤩🤩

رفتار ایشون چطور بود ؟ مغرور بودن ایا ؟

میشه دقیق تعریف کنید کجا و چطور ديدینشون و رفتارهاشون رو کامل شرح بدین 😂😂

ببخشید خیلی سوال میپرسم البته 😅😁

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
واقعا فرزاد فرزین رو دیدین 🤩🤩 رفتار ایشون چطور بود ؟ مغرور بودن ایا ؟ میشه دقیق تعریف کنید کجا و ...

خواهش می کنم. پاییز دو سال قبل توی فرودگاه دیدمشون دورشون خیلی شلوغ نبود ولی انگار که بگه خیلی عجله دارم و می خوام برم. چند نفری که باهاش سلفی گرفتند عکساشون رو چک کرد توی گوشیشون. من تعجب کردم اما گفتند که مجبورن روشون خیلی زوم میشن و باید جواب پس بدن. خیلی توی ذوق نمی زد رفتارش

خواهش می کنم. پاییز دو سال قبل توی فرودگاه دیدمشون دورشون خیلی شلوغ نبود ولی انگار که بگه خیلی عجله ...

یعنی چی عکساشون رو چک کرد 🤨

گوشی رو چک می کرد که ببینه عکسش خوبه یا مثلا اگر خانم بود خیلی بهش نچسبیده باشه که بعدا بهش گیر بدن

وا 😐 عکس طرفدارا رو که کسی نمیبینه 

عکسش با خواهر زنشاش تو گوگل هست و ببین دختره چجوری رفته تو بغلش 😑😑😑اونوقت بهش گیر نمیدن چه مسخره