2777
2789
عنوان

اونایی که خیانت دیدن وموندن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 104 پست
خدانکنه اجی‌ مهربونم.بخدا حالم بده خیلی از بس میخامش بهش نگفتم بخاطر خیانتت هرشب بالشتم خونی و اشکیه ...

وایییی چقدر سخته🤕

واقعا عاشقی کاش همه مث تو عاشق بودن ...

خودتو داری داغون میکنی دختر ،برو مشاوره حالت یکم بهتر شه خیانتش ادامه دار بوده یا فقط یه بار دیدی؟

باهاش حرف بزن اینجوری فقط خودتو از بین میبری

خودم عاشقم درکت میکنم اگه از عشقم خیانت ببینم چجوری میشم حتی فکر کردن بهشم قلبمو ب درد میاره🥲🥺

کاربری سوممه😐🔫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم آرامش داشته باشم مپقعیت کاریش طوریه چندروزخونه هست چندروز سرکار وقتی سرکاره فکرم هزارراه میر ...

اين بي اعتمادي طبيعيه 

ولي اگه زندگيتونو دوست دارين مشاوره برين يا مرور زمان هم خيلي تاثير داره تو بهتر شدن حالتون 

ولي جدا از همه اين بحثا ما فقط اون طرف ك خيانت كرده متهم فقط ميدونيم درسته خيانت دليل يا توجيه نداره ولي گاهي به اين فك كنيد چه چيزي باعث شد خيانت كنه دنبال دليلش بريد شايد كمبودي داشتن اگه ميخايد زندگيتونو حفظ كني بايد خودتون به خودت كمك كني دليل خيانت بفهمي اگه هم ميخايد بي اعتماد و حرص و نگراني زندگيتونو ادامه بديد هيچ سودي نداره جز عذاب براي خودتون و اگه فك ميكنين نميتونين تحمل كنين جدايي براي خودتون بهتره يا اگه زندگيتونو دوس دارين دنبال راه حل باشين براي بهتر شدن زندگيتونو و خودتون

باورت میشه من همیشه حرفم همین بود حتی تواین نی نی سایت به خیلی هااین حرف زدم ولی توموقعیتش قرارگرفتم ...

عزیزم خدا صبرت بده ولی خب زندگی اون بچه را هم داری تباه میکنی اگه طلاق بگیری اون بچم از این زندگی نجات پیدا میکنه

با یه بابای خیانت کار زندگیش خوب میشه به نظرت ؟ 

بد تر داری زنوگی اونم نابود میکنی 

طلاق بگیر برو پیش مامان و بابات

اون بچه نیاز به یه بابای خیانت کار نداره

یه وقتایی یه چیزای میفهمی که میگی کاش زودتر میفهمیدم درسته دردناکه ها ولی یه وقتایی مجبوری به واقعیت ها پی ببری ولی وقتی میفهمی  که دیگه دیره!خیلیم دیره  یه شب ،شب،شبه تیره انگا روح اَ تنت میره دل اَ ننه بابا اَ رفیق حتی اَ وطنت سیره    پیچیدم به بازی اَ هر کی بگی بریدم :))حوصله بحث ندارم ولی گوش به حرف تو میدم:/   
چی بود پیامه؟ منم زیاد سوتی دیدم ولی خو مدرک درست حسابی نداشتم

کلی پیام که دوستت دارم شب بخیر صبح بخیر خانمم فلان چی درست کرده من نخوردم بی منتش کردم فقط بخاطر تو. اینا روهمسرم به اون خانم میگفت

تمام حرفم همینه چراخیانت چرا؟ ماکه هشت سال سختی کشیدیم تابه هم رسیدیم چراخیانت کرد این چرا روزی هزار ...

عزیزم لیاقتت را نداره

یه وقتایی یه چیزای میفهمی که میگی کاش زودتر میفهمیدم درسته دردناکه ها ولی یه وقتایی مجبوری به واقعیت ها پی ببری ولی وقتی میفهمی  که دیگه دیره!خیلیم دیره  یه شب ،شب،شبه تیره انگا روح اَ تنت میره دل اَ ننه بابا اَ رفیق حتی اَ وطنت سیره    پیچیدم به بازی اَ هر کی بگی بریدم :))حوصله بحث ندارم ولی گوش به حرف تو میدم:/   
اين بي اعتمادي طبيعيه  ولي اگه زندگيتونو دوست دارين مشاوره برين يا مرور زمان هم خيلي تاثي ...

من خب متوجه یه چیزایی شده بودم یه سرنخ هایی گیرآورده بودم همین باعث شده بود محلش ندم اصلابهش محبت نمیکردم همش بدبیراه میگفتم وقتی هم خیانتش دیدم گفت تواصلاباهام خوب نبودی محبت نمیکردی

وایییی چقدر سخته🤕 واقعا عاشقی کاش همه مث تو عاشق بودن ... خودتو داری داغون میکنی دختر ،برو مشاوره ...

والا فهمیدم قبلا  ک قهر میکردیم رابطه داشته با کسی.(جتسی،*)دیگ الانشو نمیددنم‌.امروز بعد سع ماه دیدمش شهر دور بود.اومد منو ببینه و بره شهرخودشون.تو جشماش نگا میکردم تو دلم میگفتم غیر ممکنه پسر بدی باشع ولی یاد قبلا میوفتم اتیش میگیره دردمو نمیتونم ب کسی بگم الانو نمیدونم.خدا داند😔😔ناگفته نمونع منم اذیتش میکردما ولی اون اولا .

نمیتونم آرامش داشته باشم مپقعیت کاریش طوریه چندروزخونه هست چندروز سرکار وقتی سرکاره فکرم هزارراه میر ...

برا چي خودتو اذيت ميكني

ولش كن بره

بنظرم كسي ك خيانت ميكنه بهش فرصت بدي ازش براي يك خيانت بدتر استفاده ميكنه

برا اذيت بيشتر

ولي خب ادم پشيمون هم ممكنه پيدا بشه

خودت با توجه ب ذات و شناخت همسرت بهتر ميتوني بفهمي

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره