2777
2789
عنوان

اونایی که خیانت دیدن وموندن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 104 پست

من اگه ۸۰ سالم باشه ۱۰ تام بچه داشته باشم ولی خیانت کنه بهم سریع طلاق میگیرم

یه وقتایی یه چیزای میفهمی که میگی کاش زودتر میفهمیدم درسته دردناکه ها ولی یه وقتایی مجبوری به واقعیت ها پی ببری ولی وقتی میفهمی  که دیگه دیره!خیلیم دیره  یه شب ،شب،شبه تیره انگا روح اَ تنت میره دل اَ ننه بابا اَ رفیق حتی اَ وطنت سیره    پیچیدم به بازی اَ هر کی بگی بریدم :))حوصله بحث ندارم ولی گوش به حرف تو میدم:/   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم خيانت واقعا سخته ولي اگه پشيمونه و دوسش داري ببخش مخصوصا اگه بچه داري  به هرحال خوبه ك ا ...

نمیتونم آرامش داشته باشم مپقعیت کاریش طوریه چندروزخونه هست چندروز سرکار وقتی سرکاره فکرم هزارراه میره شبهااصلاخواب ندارم بهش اعتمادندارم اصلا

یا چه انگیزه هنوز داری باهاش زندگی میکنی؟!!

یه وقتایی یه چیزای میفهمی که میگی کاش زودتر میفهمیدم درسته دردناکه ها ولی یه وقتایی مجبوری به واقعیت ها پی ببری ولی وقتی میفهمی  که دیگه دیره!خیلیم دیره  یه شب ،شب،شبه تیره انگا روح اَ تنت میره دل اَ ننه بابا اَ رفیق حتی اَ وطنت سیره    پیچیدم به بازی اَ هر کی بگی بریدم :))حوصله بحث ندارم ولی گوش به حرف تو میدم:/   

عزیزم اینجا هیچکس نمیتونه کمکت کنه

چون نه شرایط زندگی تو رو میدونیم نه درکی از موقعیت زندگیت داریم

فقط اینکه اگر بخشیدی سعی کن بهش فکر نکنی و انگار با ی آدم تازه داری زندگی میکنی

خیلی سفت و سخت بگیر و شرایطت رو به همسرت بگو

اگر دیدی تو عمل به شرایطی ک گذاشتی عمل کرد پس بدون اشتباه نکردی و زندگیتو ادامه بده

چرا با خودتون این کارو میکنید یارو رفته تو بقل یه زن دیگه اونوقت شما فرصت دوباره میدید چرا آخه طلا ...

من همیشه میگفتم خیانت ببینم بی درنگ طلاق میگیرم ولی توموقعیتش قرارکرفتم بس که التماس کردگفت بری رگ خودمو میزنم واقعا هم تیغ برداشت بزنه قسم میخورد

من همیشه میگفتم خیانت ببینم بی درنگ طلاق میگیرم ولی توموقعیتش قرارکرفتم بس که التماس کردگفت بری رگ خ ...

یا خدا

اگه بری رگشو میزنه چرا خیانت؟

الهیییی دورت بگردم من🥲 چجوری میتونی تحملش کنی ب خودش گفتی نمیخوایش؟

خدانکنه اجی‌ مهربونم.بخدا حالم بده خیلی از بس میخامش بهش نگفتم بخاطر خیانتت هرشب بالشتم خونی و اشکیه.از بس ددسش دارم چندروزی اون روز بحثمون شد جداشدیم ولی بعد جفتمون طاقت نیوردیم با گریه برگشتیم بهم.۷ساله باهمیم خاستگاریمم اومده هزاربار .بابام مخالف بود الانم دوقطبی جنون و ستدروم دست گرفتم میخام درمان شم و خیانت خودش و مشکل پول هم داریم ک نشده بهم برسیم😔همه میگن خوش بحالت این پسر همه جوره میخادت ولی من ی کلمه نگفتم منم باخیانتش بازم میخامش..هنوزم باورم نمیشه بعضی وقتا بخدا ی روز منو اونو باهم ببینی میگی خوش بحالت چقدد میخادت .خیلی کارا برام کردده ولی اخه چرا خیانت جنسی کرد بهم 

من چند بار مچشو گرفتم، آخرین بار گریه کرد گفت نرو، منم گفتم دیگه تو کارت تجسس نمیکنم اگه روزی فهمیدم بی صدا آروم میرم البته کوچیک بودن در حد  رابطه جنسی نبود 

🥴امضام نمیاد 
من اگه ۸۰ سالم باشه ۱۰ تام بچه داشته باشم ولی خیانت کنه بهم سریع طلاق میگیرم

باورت میشه من همیشه حرفم همین بود حتی تواین نی نی سایت به خیلی هااین حرف زدم ولی توموقعیتش قرارگرفتم بخاطردخترم کوتاه اومدم پس آینده اون چی میشه

من همیشه میگفتم خیانت ببینم بی درنگ طلاق میگیرم ولی توموقعیتش قرارکرفتم بس که التماس کردگفت بری رگ خ ...

بذا بزنه اگ واقعا سردشدی و شرایط طلاق داری.ما زنا نباید همش اظطزاب اینکه بهمون خیانت میشه رو داشته باشیم ارامش لازمیم. عشق منم بخاطرم گفت قرص میخورم اینکارم کرد دوروز تو کما بود ولی چ فایدع

یا خدا اگه بری رگشو میزنه چرا خیانت؟

تمام حرفم همینه چراخیانت چرا؟ ماکه هشت سال سختی کشیدیم تابه هم رسیدیم چراخیانت کرد این چرا روزی هزاران بارازخودم میپرسم

خدانکنه اجی‌ مهربونم.بخدا حالم بده خیلی از بس میخامش بهش نگفتم بخاطر خیانتت هرشب بالشتم خونی و اشکیه ...

عزیزدلم 😟 

الان که انقد میگه می خواست خیانت می کنه بعد ازدواج که غیر قابل کنترل می شه 

قبل از اینکه دیر بشه تمومش کن 

یه سر خاطرات و درد و دل خانومای سایت رو بخون . ببین چی می کشن بعد ازدواج . مرداد بعد ازدواج عوض می شن 

سخته . خیلی سخته ولی باید بیخیالش شی 

فک کن چند سال بعد با بچه ، بهت خیانت کنه . اونوقت می خوای چه خاکی تو سر کنی . هرچی به خودت بگی گوه خوردم هم نمی تونی درستش کنی 

خدانکنه اجی‌ مهربونم.بخدا حالم بده خیلی از بس میخامش بهش نگفتم بخاطر خیانتت هرشب بالشتم خونی و اشکیه ...

ماهم بعدازچندسال بهم رسیدیم 

کاش فراموشش میکردی همش فکرمیکنم کسی که یکبارخیانت کنه بازم میکنه