2777
2789
راستش آره، نظر شخصی من اینه که این وسائل بیش از حد قدیمی هستن عزیز دلم.  بنظر میرسه خودت هم دو ...

مامانم میگه همیشه ی جا باید ی گندی بزنی دیگه چیکارت کنم😖😒😁

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگفتم که زشته عزیزم خواهرم سال 94 عروسی کرد ازینا داشت ولی نقره ای در هر صورت خریده دیگه ،مبارک ...

شد اینه دق من 😕 نمیدونم ن حال دارم ببرم پسش بدم ن بی خیالش میشم🤣🤦🏼‍♀️

مامانم میگه همیشه ی جا باید ی گندی بزنی دیگه چیکارت کنم😖😒😁

اصلا اشکالی نداره، از مادرت بپرس کسی رو میشناسه که هیچوقت در هیچ زمینه ای گند نزده باشه؟ این یه موضوع کاملا پیش پا افتاده است. بیش از حد لزوم بهش فکر نکن. خیلی راحت میتونی تغییرش بدی ، همین😊

شاد باشی عزیزم🙏🌹😊

اصلا اشکالی نداره، از مادرت بپرس کسی رو میشناسه که هیچوقت در هیچ زمینه ای گند نزده باشه؟ این یه موضو ...

ممنونم ازت اونم‌ شوخی میکنه شایدم نگهش دارم با هر بار دیدنش یاد این تاپیک بیفتم ک زدم😬😆