2777
2789
اینا چیست ؟

وا خب سطل و جا دستمال کاغذیه دیگه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیی قدیمیه ازینا مامان من داره رو جهازش بوده جا دستمالی و سطل اشغاله؟؟ برا مامانم جا دستمالی و ...

یکی اسید بریز رو من نمیدونم چ واکنشی تو مغزم شد اینو خریدم

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه❤

خب یه دونه دیگه بگیر ام دی اف جدیدتره اینو بذار تو اتاق 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
عزیزم من لنگشو دارم دوسال پیش برا جهازم خریدم عالیه کنار وسایلم خیلی شکیل و زیبا شده

نگفتم که زشته عزیزم خواهرم سال 94 عروسی کرد ازینا داشت ولی نقره ای در هر صورت خریده دیگه ،مبارک هردوتون باشه👐 

سطل آشغاله دیگه چ توقعی ازش داری😂

تا دیر نشده پسش بده ب جاش ی چی دیگه یا ی رنگ یا ی مدل دیگه اشو بردار

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

مدل هاي خوشگل ترهم هست ولي اين در حد گند زدن نيست خوبه خييليا دوسش دارن

اگه خوشت نمياد ب اطرافيان بفروش يا بذار ديوار يا بببر پس بده بگو خريد جهازمه و فلان يكي ديگه ازشون بردار

....كه تو با مني هميشه.........🌱💫
بچه ها خیلی زشته نه؟😑😕

راستش آره، نظر شخصی من اینه که این وسائل بیش از حد قدیمی هستن عزیز دلم. 

بنظر میرسه خودت هم دوستشون نداری، اگر اینطوره، توی دیوار با قیمت مناسب بفروش و با پولش یک سِتِ امروزی تر و مدرن تر بخر.

یا اگر هزینه ای که براش کردی مهم نیست ، میتونی به خیریه بدی یا حتی کادو بدی به کسی که میپسنده این مدل رو.

خودتو ناراحت نکن عروسِ خوشگل☺ همه ی ما گند زدن رو تجربه کردیم 😅😉