2777
2789
اینا چیست ؟

وا خب سطل و جا دستمال کاغذیه دیگه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیی قدیمیه ازینا مامان من داره رو جهازش بوده جا دستمالی و سطل اشغاله؟؟ برا مامانم جا دستمالی و ...

یکی اسید بریز رو من نمیدونم چ واکنشی تو مغزم شد اینو خریدم

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه❤

خب یه دونه دیگه بگیر ام دی اف جدیدتره اینو بذار تو اتاق 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
عزیزم من لنگشو دارم دوسال پیش برا جهازم خریدم عالیه کنار وسایلم خیلی شکیل و زیبا شده

نگفتم که زشته عزیزم خواهرم سال 94 عروسی کرد ازینا داشت ولی نقره ای در هر صورت خریده دیگه ،مبارک هردوتون باشه👐 

سطل آشغاله دیگه چ توقعی ازش داری😂

تا دیر نشده پسش بده ب جاش ی چی دیگه یا ی رنگ یا ی مدل دیگه اشو بردار

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

مدل هاي خوشگل ترهم هست ولي اين در حد گند زدن نيست خوبه خييليا دوسش دارن

اگه خوشت نمياد ب اطرافيان بفروش يا بذار ديوار يا بببر پس بده بگو خريد جهازمه و فلان يكي ديگه ازشون بردار

....كه تو با مني هميشه.........🌱💫
بچه ها خیلی زشته نه؟😑😕

راستش آره، نظر شخصی من اینه که این وسائل بیش از حد قدیمی هستن عزیز دلم. 

بنظر میرسه خودت هم دوستشون نداری، اگر اینطوره، توی دیوار با قیمت مناسب بفروش و با پولش یک سِتِ امروزی تر و مدرن تر بخر.

یا اگر هزینه ای که براش کردی مهم نیست ، میتونی به خیریه بدی یا حتی کادو بدی به کسی که میپسنده این مدل رو.

خودتو ناراحت نکن عروسِ خوشگل☺ همه ی ما گند زدن رو تجربه کردیم 😅😉