2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۸  شوهرمم اصلا ی ذره هم برام ارزش قائل نیس همش دلم میشکنه همش با حرفاش اشکم در میاره خیلی عذا ...

ببخش رک میگما خودت گفتی یه نگاه ب تاپینگات بندازیم تا جایی ک من فهمیدم شما اصلا اهل طلاق نیستی و میخای حتی باردارم بشی اونوقت با این وضع یعنی زندگیت خوبه و دوس داریش چون زندگی ک بد باشه و طرف فکر جدایی باشه حرف بچه نمیزنه الانم میگی طلاق میخام بگیرم چون ناراحتی حتما دعواتون شده اروم ک بشی میفهمی ن تو دل جدایی داری ن اصلا قصدشو داری فقط ناراحتی .اینم بگم اینجور وقتا مشاوره خوب میتونه کمک کنه البته ن هر کسی اگرم نمیاد با دوتا بزرگتر ک اونم بازم میگم ن هر کسی یکی ک خودش تو زندگیش موفق بوده و واقعا میدونی با دلسوزی راهنماییت میکنه مشورت کن .

ببخش رک میگما خودت گفتی یه نگاه ب تاپینگات بندازیم تا جایی ک من فهمیدم شما اصلا اهل طلاق نیستی و میخ ...

دیگه عمرا بچه بخوام چون چن روزی بود پری گذشته بود اینم فک کرده بود ک باردارم باور میکنی تصادفی چشمم خورد ب گوشیش تو گوگل بود موقع جستجو دیدم نوشته بود با چه چیزی بچه سقط میشود 😔😔😔😔😔😔😔😔

عزيزم پشتيباني نداري بعداز طلاق پس چ جوري ميخواي زندگي كني به همه چيش فكركن بچه هم نيار فعلا كه پات ...

خدارو شکر یدونه مادربزرگ دارم میرم پیش اون 😔😔

دیگه عمرا بچه بخوام چون چن روزی بود پری گذشته بود اینم فک کرده بود ک باردارم باور میکنی تصادفی چشمم ...

ببین منم تا حدودی وضعم مثل توعه ایدیمو میدم دوست داشتی و دلت میخاست صحبت کنیم بیا تل پیام بزار Hiyffkl@

خدارو شکر یدونه مادربزرگ دارم میرم پیش اون 😔😔

استارتر بعد ازاون تاپيك  خيانتت باز تاپيك زدي نميزاره بچه دارشم حالت خوبه باخودت چند چندي 😐😑😐😑بالاخره طلاق ميخواي بچه ميخواي 😕

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️

از پری گذشتع بود اینم فک کرده بودم حامله ام رفته بود نت سرچ کرده ب چ روشی بچه سقط میشه دیگه ن نمیخوام ازش بچه دارشم مگه مغز خر خوردم این اگ من بچع داشتم میخواس بچه خودش بکشه