2777
2789
عنوان

سگ دنبالم کرد 😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 52 پست

منم یبار داشتم از کنار یکی رد میشدم یه سگ داشت قلادش دست بود

سگه تا منو دید چنان واق واق کرد که نگو

قلاده نداشت تیکه پارم کرده بود حتی دستاشم میخورد به مانتوم 

ولی صاحبش مثل گاو سرش تو گوشی بود حداقل نکرد سگرو از من دور کنه😒😒

لای؟...... نو! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفتی رواب بخندی نفهم

من واقعا ترسیده بودم.

ینی میلرزیدم.

اصلا اونجا توان حاضر جوابی نداشتم.

همسرم مونده بود نگران من باشه،نگران بچه ها باشه!

خنده های صاحبه سگه هم بدتر رو اعصابش بود

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
سگه از کدوم مدلا بود؟ بزرگ بود یا کوچیک؟ 

متوسط رو به بزرگ،سیاه بود‌

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

این نشونه بی فرهنگی و بی شعوریه ک بعضیا حیوون خونگیشون رو توی مکان های عمومی بدون قلاده رها میکنن

خیلیا از سگ میترسن ربطی ب اینکه کاری باهات داشته باشه یا نداشته باشه نداره

دقیقا اگه یه خانوم باردار جای شما بود و میترسید یا بچه اش میفتاد یا اون بچه در اینده یه ادم استرسی میشد

کاش در کنار نگهداری حیوانات و دفاع از حقوق اونها یکمم فرهنگ درست نگهداریشون رو یاد بگیریم

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
خوبه تونستی بدویی من بودم میشستم فقط جیغ میزدم😂

اتفاقا اینجور مواقع باید بایستی دادبزنی ک حیونه بترسه. 

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

منم باردار بودم خانومه سگشو برده بود بسته بود سالن دسشویی پارک خودش رفته بود جیش کنه 😐 تا پامو گذاشتم تو سگه پارس کرد من با اون وضعم فرار کردم 🥴🥴 شوهرم فوشش داد 😕😕😕 

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤
من واقعا ترسیده بودم. ینی میلرزیدم. اصلا اونجا توان حاضر جوابی نداشتم. همسرم مونده بود نگران من ب ...

اخی آره درک میکنم آدم زبونش بسته میشه

دیگ ی بار ب این کوچولوها دست زدم از اونا نمیترسم 

از بغل گنده هام رد میشم خیلی پیشرفت کردم

وزن اولیه 44😐هدف اول 47😅هدف دوم 50😍من میتونم.... 
اخ این خنده صاحباشون انقد رو مخه که نگو 😑😑😑😑😑

سگ خب حیوونه نمیفهمه که نباید نزدیک بشه.

اما صاحبش خیلی خیلی نفهم بود.

ینی دلم میخواست خفش کنم.

منکه نمیگذرم ازش

متوسط رو به بزرگ،سیاه بود‌

😶منم بودم زهر ترک میشدم.  بنطرم مردم اگ سگ میخوان ازین کوچولو گوگولیا بیارن خوبه

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
😶منم بودم زهر ترک میشدم.  بنطرم مردم اگ سگ میخوان ازین کوچولو گوگولیا بیارن خوبه

اصن کوچیک و بزرگ نداره.

صاحبش خیلی باید نفهم باشه که سگو ول کنه بیاد بغل این و اون.

شب بود چشای اینم براق،اصن زهرم ترکید

این نشونه بی فرهنگی و بی شعوریه ک بعضیا حیوون خونگیشون رو توی مکان های عمومی بدون قلاده رها میکنن خ ...

ادم میترسه چیزیم بگه همه میشن مدافع حیوانات که تفکرات تو مشکل داره ولی واقعا من میترسم از سگ 😑😑😑