2777
2789
عنوان

سگ دنبالم کرد 😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 52 پست

وایی چند بارم برای ما اتفاق افتاد.

یبار یه سگ سیاه دم خونه عمم بود ماباهم همسایه ایم فکر کردم کیسه زبالست نزدیک پامو بذارم روش دیدم سگه.بی صاحابم بود بردن دادنش به یکی که کشاورز بود وگوسفندم داشت.ولی چون تواون مدتی که توکوچه بود عموم دامپزشکه براش گوشت میاورد میخورد اینم باز دوباره فرار کرده بود این همه راه و باز اومد ودوباره بردن دادنش یکی دیگه که کلا بردنش یه شهر دیگه.

باز الان یه سگ کرمی رنگ وبازم بی صاحابه توی کوچه وله کاری نداره ولی ما خانوادگی میترسیم.

یبارم دوتا دختر از اتباع قلاده سگشونو ول کردن و ول دادن تو دستو پای مامان من.بیشعورا.مامانم سنش بالاست به شدت میترسه.پاشم درد میکنه.

وبدترینش.یبار رفتیم مسافرت با ماشین خودمون بابامو شوهر عمم رفتن یه معازه دیگه من اومدم برم تو پارک اب بخرم حس کردم یکی چادرو گرفته وپاش خیلی نزدیکه فکر کردم داداشمه.یهو دیدم داداشم(۲۴سالشه)ازین طرف میاد دستمو میگیره ومیگه فرار کن میدونست میترسم برگشتم دیدم یه سگ به اندازه هیکل خودم بود چسبیده بود بهم اونم باز ازهمین سگای ولگرد بود😭😭

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی چند بارم برای ما اتفاق افتاد. یبار یه سیاه سیاه دم خونه عمم بود ماباهم همسایه ایم فکر کردم کیس ...

وییی یاخدا😐 فقط آخریه و اون که گفتی سگار ول کردن سمت مادرت

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
وییی یاخدا😐 فقط آخریه و اون که گفتی سگار ول کردن سمت مادرت

وایی اره اخریه خیلی بد بود.فکر کردم داداش اخریمه همونکه ۲۴ سالشه یه صدای نفسیم(دوارازجون داداشم)شنیدم فکر کردم داره ادیت میکنه اصلا برنگشتم ببینم چیه.اونم که اومد دنبالم مامانم گفته بود بهش.فامیلا تو دوتا ماشین همه نشسته بودن منو میدیدن وبلند هی داااااد میزدن واسممو میگفتن من گفتم ول کن الان میگن نرو بیا من تشنمه میخوام برم اب بخورم اصلا برنگشتم ببینم چرا این همه ادم دارن صدام میکنن که البته اگرگ برمیگشتم سگه قشنگ چسبیده بود به چادر داشت کفشامو بو میکرد فاصله هم زیاد بود با اونا مثلا یه ۵۰متر.ببین تاحالا توطول عمرم یه حیوونی انفپقدر بهم نچسبیده بود جوری جیغ زدم وگریه کردم که همین داداشم بغلم کرده بود وهمه نگام میکردن.۲۷ سالم بود درست مال قبل کروناعه

وایی الان یادم افتاد یبارم رفتیم شیراز دم غروب بود رسیدیم گفتن اول دم یه پارک یکم بشینیم یه ساندویچی بخوریم بعد بریم خونه پیدا کنیم سگه اندازه گوساله بود سفید بود اومد از بغل من و نزدیک سفره رد شد وایی که چقدر جیع زدم و به بابام چیز گفتم و به اون شهرم دری وری کنم.ابروم رفت.همه نگاه میکردن خود سگه ترسیده بود😐😐🤣🤣

من حتی از جوجه رنگیم میترسم.این حجم از حیوون اونم سگ اونم اینقدر نزدیک برام عیر قابل تحمله.

وایی یه خاطره دیگم یادم اومد ولی اونو حال ندارم الان تایپ کنم😂😂

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
وایی اره اخریه خیلی بد بود.فکر کردم داداش اخریمه همونکه ۲۴ سالشه یه صدای نفسیم(دوارازجون داداشم)شنید ...

😂😂😂

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

وایی اسی همین اتفاق امروز واسه من افتاد صبح زود رفتم خونه مادر بزرگم موقع برگشتن یه اقا با دو تا سگ تو خیابون بود یکیش بامزه بود تو گفتم وایی چقدر بامزس چشمت روز بد نبینه یه دفعه بغل دستم رو نگاه کردم دیدم یه ژرمن بغل دستمه یه دفعه بدنم یخ کرد 😂😁🤣🤣😁😂😁😁

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید