2777
2789
عنوان

سگ دنبالم کرد 😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بارم این اتفاق واسه من افتاد

بعضیا شعور حیوون خونگی داشتنو ندارن

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

ماهم ی بار رفتی پارک ی خانواده سگشون بدون قلاده آورده بود وای ینی اولش من قشنگ ترسیدم 

بعد سگشو کرد داخل یه قفس بود فک کنم ک مخصوصا سگا هس 

ینی واقعا متاسف شدم بعد اسم خودشون میزارن حامی حیوانات وقتی بیرونش می کرد ما اذیت میشدیم داخل قفس هم اون حیوون بی زبون

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖
کیفم یه اویز عروسکی بهش وصل بود به نظرم به هوای اون افتاد دنبالم 😑

نمیدونم😐

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

زنگ میزدی پلیس.

ایقد بدم میاد از این آدمای بیخیال.

رفتیم یه شب پارک،بعد من حامله بودم ماه حساسی هم بود.

رو چمن نشستم دیدم یه چیزی بغلم داره خودشو میمیاله بهم.

بعد نگا کردم یه وحشتناک بود.

من جیغ زدم صاحبش داشت میخندید.

پارک بان‌ اومد همسرم میخواست زنگ بزنه پلیس.

اه یادش افتادم اعصابم خورد شد

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
زنگ میزدی پلیس. ایقد بدم میاد از این آدمای بیخیال. رفتیم یه شب پارک،بعد من حامله بودم ماه حساسی هم ...

سگه از کدوم مدلا بود؟ بزرگ بود یا کوچیک؟ 

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت.