آریانور مدیر استارتر عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 4 عنوان بیایید از زندگیم و تنهایی هام براتون بگم 114 بازدید | 7 پست تازه وارد نیستم یادش بخیر یه زمانی ۲۴ ساعت روزو توی نی نی سایت بودم یه روز یه کاربری به من تهمت زد مجبور شدم برم هستید براتون تعریف کنم ؟ دیروز | 22:20 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آریانور مدیر استارتر عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 4 من یه ماهه مجبور شدم بیام یه شهر دیگه دور از خانواده ام بماند چقدر سرش حرف شنیدم اما برای پیشرفت باید میومدم اونجا شرایطش نبود
آریانور مدیر استارتر عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 4 اینجا دارم از تنهایی دیوونه میشم 😭 تو این یه سال خیلی عذاب کشیدم عاشق یکی شدم که هر روز میبینمش اما نمیتونم داشته باشمش و این دیوونم میکنه از صبح تا حالا تلاش کردم به هزار روش خودمو از بین ببرم اما نمیشه 😭
آریانور مدیر استارتر عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 4 خسته شدم تو این یه سال انقدر نشدن دیدم دانشگاه نرفتن یه طرف ، از دست دادن ماشینم یه طرف ، نداشتن پسری که با بند بند وجودم میخوامشو نمیتونم تحمل کنم ببخشید بابت حرف هام ولی کسی رو ندارم بهش بگم
آریانور مدیر استارتر عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 4 کجایی هستی کوردم اما الان تهرانم البته خانواده ام یه ساعت و نیم با تهران فاصله دارن