2777
2789
عنوان

تجربه من برای زیبایی مو ها 😍😍😍😍

1784 بازدید | 98 پست

سلام دوستان پیرو تاپیک زیبایی طبیعی ام قرار شد هر وقت یه مورد جدید امتحان کردم و نتیجه داد دوباره تاپیک بزنم ...!❣❣❣

من موهام حجمشون کم شده بود و ریزش زیادی داشت یه کم هم ( خیلی کم ) شوره داشت خیلی تو نت گشتم تا اینکه با عصاره برنج و کستر اویل ( کرچک ) آشنا شدم و تقریبا دو هفته است استفاده میکنم و عالیه !!!!😍😍

اگه شما هم تجربه ای دارین بگین؟؟!!!

@بانوی_نینیسایت  

@1378sahar  

@bahaar_76  ( آهنگ جدیدم عالی بودااااااا)

@دریاعدلپروریست  

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜

توضیح کامل لطفا

همه گویند این جمعه بیا اما درنگی کن از اینکه باز عاشورا شود تکرار میترسم! من از اشکی که میریزد ز چشم یار میترسم از آن روزی که مولایم شود بیمار میترسم! همه ماندیم در جهلی شبیه عهد دقیانوس من از خوابیدن مهدی درون غار میترسم!   در بازار شام رقیه چه چیزی دیده است گهواره ی شیرخواره به فروش میرسد چرا؟   خدا‌کند‌کہ‌بہ‌صورت‌ز‌،زیـن‌‌زمیـن‌نخورۍ..کہ‌تیر‌مـاندھ ‌بہ‌چشم ‌ط ‌‌درد‌سر شده‌ است..‌ای برادرِ حسین 🖤در کربلا شکسته شد حرمت حسین 🥀رباب..!😔🖐🏻ڪم‌ڪم‌براۍدلت‌روضـہ‌ایۍبخـوان💔دارند برای گل پسرت نقشه میکشند🖤تو دلمه مادر، راز نهفته همش میترسم سرت از نیزه بیافته😔حسین جان پسرانت همگی نام علی بنهادی ای به فدای دل بابایی تو ... بین این دشت تمام تن او پخش شده هر طرف قطعه ای از پیکر اکبر مانده 🥺خدایا نصیب هیچ غریبی دگر نکن دردی که گیسوان حسن را سفید کرد 💚دل مهدی فاطمه غمگین است🥀 اصلا حسین جنس غمش فرق میکند 🖤 میگم کربلا 😍میگن که راه ها بسته است😢 میگم امام رضا 🥰میگن رواق ها بسته است 😭سلام همه‌ ی زندگیم سلام امام حسین من سلام عزیز فاطمه سلام عشق امام حسن سلام پناه خستگیم سلام رفیق بامرام سلام آقای مهربون سلام دلیل گریه هام  پول عروسیمون شد دارو برای چند تا فرشته ی پروانه ای 🥰🥺

این روشای طبیعی رو باید حداقل ۵ ۶ ماه ادامه بدی وگرنه تاثیر نداره

من یه ماه ماسکای مختلفی رو گذاشتم ریزشم کم شد بعداینکه ول کردم ریزش موهام برگشت

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روش استفاده اش به این صورته که اول نیم پیمانه برنج رو با یه پیمانه آب میزارین 2تا3 ساعت بمونه ( حجمشون مهم نیست فقط مهم که حجم برنج نصف آب باشه بعد برنج رو خوب با دست فشار بدین و از صافی رد کنید و برای این حجمی که من گفتم یه قاشق روغن کرچک اضافه کنید یک ساعت قبل حموم روی موهاتون اسپری کنید و مالش بدین و بعد موهاتو نو بشورین  

سلام عزیزدلم حالت خوبه😄😍 اتفاقا منم موهام یکم ریزش پیدا کرده خیلی ناراحتم همین امروز تو فکرش بودم بخدا خیلی عجیب بود برام الان دیدم صدام زدیو مبحث تاپیکو خوندم😍 مرسی ماچ به کلت دخترک خوش ذوق

یکم زندگی کن! از مسیر لذت ببر....این لحظات دیگه تکرار نمیشن!🌱💜☘️💛
این روشای طبیعی رو باید حداقل ۵ ۶ ماه ادامه بدی وگرنه تاثیر نداره من یه ماه ماسکای مختلفی رو گذاشتم ...

کاملا درسته برای همین من معمولا زمان زیادی رو برای پیدا کردن بهترین ماسک میکنم این موردی هم که معرفی کردم برای یه روستا توی چین هست که تمامی خانوماش به خاطر موهاشون اسمشون توی گینس ثبت شده و افرادی که استفاده کرده بودن کاملا راضی بودن

سلام عزیزدلم حالت خوبه😄😍 اتفاقا منم موهام یکم ریزش پیدا کرده خیلی ناراحتم همین امروز تو فکرش بودم ...

سلاااام مهربونم من عالیم خودت چطوری؟!؟!

جدی پس خداروشکر که تونستم کمکت کنم امیدوارم یه نتیجه عالی ببینی 

میسی عسیسم 😍❤

سلاااام مهربونم من عالیم خودت چطوری؟!؟! جدی پس خداروشکر که تونستم کمکت کنم امیدوارم یه نتیجه عالی ب ...

خداروشکر منم خوبم عزیزم بوسسس بهت😍❤😘😘😘😘😘😘

یکم زندگی کن! از مسیر لذت ببر....این لحظات دیگه تکرار نمیشن!🌱💜☘️💛
خداروشکر منم خوبم عزیزم بوسسس بهت😍❤😘😘😘😘😘😘

خداروشکر عزیزم همیشه خوب باشی 

بوس_بوس# 🥰😘😘😘😘😘😘

سلام یگانه....احوالاتت شریفه.......

کجایی تو چرا لغوزده بوده ناراحت شدم.... ...

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
سلام یگانه....احوالاتت شریفه....... کجایی تو چرا لغوزده بوده ناراحت شدم.... ...

سلام بر سحر جانم من عااالیم تو چطوری؟

من لغو نزده بودم نی نی یار به خاطر اینکه تو یه تاپیک سیاسی بودم خیلی نامحسوس بهم آمار میدادیم منو لغو کرد😌🙈😂😂😂😂

روش استفاده اش به این صورته که اول نیم پیمانه برنج رو با یه پیمانه آب میزارین 2تا3 ساعت بمونه ( حجمش ...

لایکم کن گلم منم موهام خیلی کم پشته و موخوره داره

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏

بازیکن؟! نشنیدم تا حالا 

اصلا گوشی من کلا هر کلمه ای دوست داشته باشه می‌فرسته منم شرمنده.😅😅😅

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏