2777
2789
عنوان

تجربه من برای زیبایی مو ها 😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1784 بازدید | 98 پست
همین که دعام میکنید یعنی هرچه که میتوانید برایم انجام میدهید باقیش نه دست منه نه دست شما.و خداوند اج ...

کاملا درسته 

من دیشب براتون خوندم انشالله که گره گشا باشه

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
کاملا درسته  من دیشب براتون خوندم انشالله که گره گشا باشه

سلام.خیلی ممنون.سپاسگزارم.زحمت کشیدید.ببخشید که به زحمت افتادید به خاطر من.اجرتون با امام حسین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.خیلی ممنون.سپاسگزارم.زحمت کشیدید.ببخشید که به زحمت افتادید به خاطر من.اجرتون با امام حسین.

این حرفا چیه خواهش میکنم

این حرفا چیه خواهش میکنم

😍😍

@دلبرمومشکی2  

سلااااااااااااااااااااااااااام تفلدت مباااااااااااااااااااااااااارککککککککک🧡😍🌹🌹🌹🌹

نمیدونی چقدر خوشحال شدم تولدت افتاده عاشورا چون تولد منم پارسال اربعین بود🙄🥺😂😂😂

@دلبرمومشکی2     سلااااااااااااااااااااااااااام تفلدت مباااااااااااااااااااااااااارککککک ...

سلااااااااااااامممممممم خواهر گلم مرررررسی عزیزم سلامت باشی 😍😘❤️

😂😂😂😂😂😂😂ای بیشور😂😂😂😂😂😂

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
سلااااااااااااامممممممم خواهر گلم مرررررسی عزیزم سلامت باشی 😍😘❤️ 😂😂😂😂😂😂😂ای بیشور😂😂 ...

خواهش گلی 😍🌹🌹

کاری بود که از دستم برمیومد😐🔪😁😎😂😂😂😂

فسقل ما چطوره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!🧿🤍

خواهش گلی 😍🌹🌹 کاری بود که از دستم برمیومد😐🔪😁😎😂😂😂😂 فسقل ما چطوره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!🧿🤍

😂😂😂😂عزیزمی رفیق❤️

فداتم اونم خوبه ، ضربان قلبش رفته بالا بزرگ شده برا خودش ، یکشنبه ان تی دارم ببینم احتمال جنسیت چی میدن

وروجک همون سمت راست شکمم زیر شکمم مونده ، هنوز بالا نیومده🙁💖

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
😂😂😂😂عزیزمی رفیق❤️ فداتم اونم خوبه ، ضربان قلبش رفته بالا بزرگ شده برا خودش ، یکشنبه ان تی دارم ...

قوربونت🙄😍🌹🌹

آخیییییییییییییی چه حسای قشنگی داری تجریه میکنی 🥺🧿

انشالله که میری و اول از همه سالم بودن و بعد جنسیتش رو متوجه میشی آخخخخخخ که اونموقع هیجانت 100برابر میشه

فسقلی از الان داره مظلوم نمایی میکنه 😂😂😂

قوربونت🙄😍🌹🌹 آخیییییییییییییی چه حسای قشنگی داری تجریه میکنی 🥺🧿 انشالله که میری و اول از همه ...

نشی رفیق ❤️

خخخخ برام دعا کن آجی🥺 خیلی استرسشو دارم خداکنه کاملا سالم باشه🥺❤️

عزیزمی مرسی 😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️

نشی رفیق ❤️ خخخخ برام دعا کن آجی🥺 خیلی استرسشو دارم خداکنه کاملا سالم باشه🥺❤️ عزیزمی مرسی 😘😘😘 ...

حتمااااااااا برات کلی دعاهای خوب خوب میکنم هرچند خودت الان پاک تری و خدا اصدای خودتو بهتر میشنوه😍🧡🤍🌹🥺✨

اینم کادوهای تفلدتتتتتتتت

حتمااااااااا برات کلی دعاهای خوب خوب میکنم هرچند خودت الان پاک تری و خدا اصدای خودتو بهتر میشنوه😍🧡 ...

مررررسی آجی گلم خیر ببینی🥺❤️😘😍🌺💖💕🌹🥰

بیشور عکسشون برا چیمه خودشونو بفرست😑😂😂😂😂

ممنونم عزیزم😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️

مررررسی آجی گلم خیر ببینی🥺❤️😘😍🌺💖💕🌹🥰 بیشور عکسشون برا چیمه خودشونو بفرست😑😂😂😂😂 ممنونم ع ...

فدات گگلی🥺🌹🌹🤍🧡💜🧿✨

عکسشون رو فقط برای اذیت کردن فرستادم ولاغیر😐😁😂😂😂😂😂😂😂😂

اگه تو یه شهر بودیم برات یه تفلدی میگرفتم که نگوووووووووووووو پر از شیطنت

فدات گگلی🥺🌹🌹🤍🧡💜🧿✨ عکسشون رو فقط برای اذیت کردن فرستادم ولاغیر😐😁😂😂😂😂😂😂😂😂 اگه تو یه ...

نشی گل گلی😘😍❤️

😂😂😂😂😂😂

عزیزمی همینکه تبریک گفتی کافیه😘❤️