2777
2789

هرچقدر خوشگل خوش اندام پوادار موفق تحصیلکرده بشی به عنوان یک دختر 

باز باخونواده ت سنجیده میشی

اون دختری ک هیچکدوم این امتیازات نداره اماخانواده خوبی داره ۱۰۰هیچ جلوتره

کاش ادمهایی که شیک باکلاس پولدارنیستن بمیرن امابچه دارنشن 😄

حرفتون اصلا قبول ندارم..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اینطور نیسشماتایه سنی باخانواده ت سنجیده میشیبعدش خودتی ک مهمیقیافه و شغل و تحصبلات و پول و...

ن گلم الان یکی ازاطرافیانم دکترا حقوق کیفری داره ازدانشگاه تهران 

رتبه تک رقمی وکالت وارشد ودکتری

وکیل عالی

۳۹سالشه 

Kmct8 داره  یک خونه نقلی

مسلط به زبان 

خوشگل خوش اندام 

تنهایی افریقا هند سوئیس هم رفته دیده

اما پدرش معتاد خونه والدینش پایین شهر داداشش قرص اعصاب میخوره ورفتارهای زشتی داره وخونواده ضایعی داره کلا ازهرلحاظ

خواستگار حتی یکدونه نداره

چه تصور غلطی اتفاقا ادما با شخصیت خودشون و صداقت و نجابت و باشخصیت بودن شناخته میشن و بقیه براشون اح ...

هیچ پسری بدون درنظرگرفتن خانواده ت نمیاد خواستگاریت حالا هرچقدر ک میخوای نجیب باش

ن گلم الان یکی ازاطرافیانم دکترا حقوق کیفری داره ازدانشگاه تهران رتبه تک رقمی وکالت وارشد ودکتریوکیل ...

این دیگه شانسش بده

مخصوصا جونای الان همه مستقل شدن و اصلا باخانواده طرف کار ندارن

اونم باید خودش چار جابره کیس مناسب پیداکنه

این دیگه شانسش بدهمخصوصا جونای الان همه مستقل شدن و اصلا باخانواده طرف کار ندارناونم باید خودش چار ج ...

ببین خب ازدواج کننن خانواده میاد خونه ادم دگ 

بعد جلو شوهرت سرافکنده میشی

ببین خب ازدواج کننن خانواده میاد خونه ادم دگ بعد جلو شوهرت سرافکنده میشی

من اطرافم کمترمیبینم

مثلا دخترعمه هام رفتن شهردیگه درس میخونن وکارمیکنن

خودم اذدواج کردم رفتم شهرغریب

دوستام و همکارام حتی تاخالا خانواده مو ندیدن نمیدونن خوبن یابد

منظورم اینه ک خانواده در تربیت و اینده و خوشبختی شماخیلی نقش دارن

خیلی

ولی از یه جا به بعد دیکه اطرافیان فقط خودتو میشناسن پس باید سعی کنی رو خودت کار کنی