2777
2789
عنوان

تجربه من برای زیبایی مو ها 😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1784 بازدید | 98 پست
اصلا گوشی من کلا هر کلمه ای دوست داشته باشه می‌فرسته منم شرمنده.😅😅😅

دشمنت شرمنده عزیزم فدای سرت برای هر کس ممکنه پیش بیاد

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کدوم تونر یا ماسک برا پوست های مختلط خوبه خط تی صورت من همیشه چربه 

تونر اوریفلیم خیلی برای پوست خوبه و بوی خوبی هم داره من ماسک معمولا طبیعی خودم درست میکنم استفاده میکنم 

تونر اوریفلیم خیلی برای پوست خوبه و بوی خوبی هم داره من ماسک معمولا طبیعی خودم درست میکنم استفاده می ...

ممنون جونم اره دارم اون یکی تایپیکم میخونم من چون داروی ناباروری استفاده میکنم فکر کنم برا کبدم اثر گذاشته لک های قهوه ای جلو چشمام اومده انشاالله نتیجه بگیرم میرم برا زیبا شدن پوستم کارایی انجام بدم

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏

ممنون جونم اره دارم اون یکی تایپیکم میخونم من چون داروی ناباروری استفاده میکنم فکر کنم برا کبدم اثر ...

خب اگه مطمئنی مشکل تیرگی و لک و چربی پوستت از کبده تا یک ماه صبح ناشتا آب ولرم و آبلیمو و یه قاشق عسل بخور و نیم ساعت صبر کن بعد صبحونه بخور هم کبد رو پاکسازی میکنه و هم پوست رو صاف و بدون لک میکنه

خب اگه مطمئنی مشکل تیرگی و لک و چربی پوستت از کبده تا یک ماه صبح ناشتا آب ولرم و آبلیمو و یه قاشق عس ...

واقعا.😍😍😍😍🙏🙏🙏

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏

سلام استارترعزیزهرنوع برنجی باشه مشکلی نداره؟

سلام مهربون

نه عزیزم فرقی نداره من خودم ایرانی استفاده میکنم ولی کیلیپی که برای این کار دیدم اصلا ایرانی نبود 

ممنون دوست عزیز شاالله برای منم جواب بده ،میام نتیجشومیگم

انشالله عزیزم منتظر نتیجه گرفتنت هستم😍🧡🌹🌹

@یاشهیدکربلاادرکنی  

سلام عزیزم تاپیکت قفل بود خیلییییییییییییییییییییییییییییی ازت ممنونم بابت دعای قشنگت منم برات کلی دعا میکنم و به نیت آرزوهات برات سوره یس میخونم انشالله که بتونم لطفتو جبران کنم😊😍🌹🌹🌹🧡🤍

@یاشهیدکربلاادرکنی     سلام عزیزم تاپیکت قفل بود خیلییییییییییییییییییییییییییییی ازت مم ...

سلام بنده خوب خدا.

خواهش میکنم.من از خدا ممنونم که بهم توفیق داد واسه یکی از بنده های خوبش دعا کنم.ممنونم خیلی خیلی ممنونم.نمیخوام به زحمت بیفتین.خیلی خیلی بزرگواری کردین .

واقعا ممنون.سپاسگزارم.اجرتون با سیدالشهدا.

سلام بنده خوب خدا. خواهش میکنم.من از خدا ممنونم که بهم توفیق داد واسه یکی از بنده های خوبش دعا کنم. ...

نظر لطفته عزیزم 😍🌹

وقتی تگم کردی و پستت رو دیدم خیلی حالم خوب شد 😍🌹

کاری نمیکنم که انشالله نتیجه بده😍🌹

نظر لطفته عزیزم 😍🌹 وقتی تگم کردی و پستت رو دیدم خیلی حالم خوب شد 😍🌹 کاری نمیکنم که انشالله نتی ...

همین که دعام میکنید یعنی هرچه که میتوانید برایم انجام میدهید باقیش نه دست منه نه دست شما.و خداوند اجابت کنندست.

خداروشکر که بهم توفیق داد یکی از بنده های خوبشو خوشحال کنم.