2777
2789
عنوان

آمادگی برای ازدواج

550 بازدید | 24 پست

سلام خانوما. امیدوارم خوب باشین. مختصراً تعریف میکنم. من و همسر آیندم چهار سال پیش در دانشگاه آشنا شدیم و پدرم این مدت مخالف بودن ولی ما محکم وایسادیم. حالا بابام کم‌کم داره نرم میشه . دیروز با مامانم رفتن شهر این آقا تحقیقات کردن. پیش بینی میکنم تا چهار پنج ماه آینده کم‌کم به نامزدی و عقد برسیم.

حالا بحث اصلی چیز دیگه ایه. امروز مامانم صدام کرد. که از تحقیق دیروز برام بگه. گفت همه تایید کردن و اینا. ولی تو روی خودت کار کن.همه از اخلاق اون تعریف کردن از صبرش از خونگرمیش از دوستانه بودنش.ولی تو اعصاب نداری. آرامش نداری. تفریح نمیکنی. روحیه نداری . لاغر شدی بی ریخت شدی. ووووو تا دلتون بخواد تخریب کرد.

نه اینکه دروغ بگه ها منتها من چند سالیه اینجوریم و راضیم. با دوستام در ارتباط نیستم چون اونا بعد درسشون تهران موندن اونجا مستقل شدن کار پیدا کردن ولی من عین بچه ابتدایی فوقم که تموم شد وسایلمو جمع کردم برگشتم خونه. یه شهرستان کوچیکککککک. چون اصن تو خونه ما معنی نداره مستقل شدن. باهم میرن بیرون اعضای خانواده من از هر ده دفعه ی بار میرم. چون خوش نمکیذره بهم . همش حرف میزنن . از در و دیوار ...‌ چرت و بی ربط... به اینم میگن تفریح و وقت گذروندن با خانواده!! 

بابام وضعش خوبه ولی یه قرون خرج نمیکنه 

همه مخارج ما سه تا بچه با مامانمه 

سه سال پیش ب بابام گفتم به من ماهیانه بده که بتونم برای مخارج و‌پس اندازم برنامه ریزی بکنم 

یه ماه داد دیگ نداد. توی این چهار سال مخالفتشون هم هر دفعه ی سازی زدن و ما رقصیدبم. منم کلا خودمو از خانوادم جدا کردم. کل وقتم توی اتاقم زبان میخونم کتاب میخونم گااااهی فیلم میبینم. مامانم میگه من افسردم... ولی من پیش اونا حالم خوب نیس . وقتی تنهام خوبم . مامانم میگه تو ازدواج کنی نمیتونی باعث خوشحالی اون آقا بشی چون خودت اصلا خوشحال نیستی 

بنظرتون مامانم درست میگه؟ من نمیخوام تغییر کنم. برای خواستگارم شاد و سرحالم ولی با خانوادم نمیتونم باشم چون جز اذیت و آزار هیچی ازشون توی ذهنم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.mmsiz.com/تست-آمادگی-ازدواج اینو بخون در مورد آمادگی برای ازدواجه تست سنجش آمادگی هم دار ...

مم رفتم توش نوشت اول باید ثبت نام کنی بعد زدم رو ثبت نام نوشت . شما نمیتونین ثبت نام کنین 😐😐💔

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

اسم افسره نذار رو خودت 😶

تلقین کنی خطاست😐 

بشین فکر کن خصوصیات اخلاقی که خوب نیست و داری لیست کن 🧐از امروز تلاش کن تغیرش بدی💪 

برای خوشبختی بجنگ ❤️✌️

بعدم به خودت یاد آور شو تو زندگی مشترک هم خیلی ها سره راهت قرار میگیرن که تو شاید خوشت نیاد نباید که  کناره گیری کنی 🤧

اونی طوری باید با نصف دنیا قهر کنی 😕😂

از صميم قلبم بهترین ها رو برات ارزو دارم☺️🌹 انشاالله که خوشبخت و عاقبت بخیر بشی ❤️ 🤲 

بهتره قبل از ازدواج مشاوره بری

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
https://www.mmsiz.com/تست-آمادگی-ازدواج اینو بخون در مورد آمادگی برای ازدواجه تست سنجش آمادگی هم دار ...

اع چرا الان اورد . 

ببخشید 😁❤

احسنتم ✌️  اره مشاوره قبل ازدواج مفیده

اره واغن آدم رو از این ور به اون ور می کنه ❤ خیلی میتونه راهنمایی کنه . و شاید بهتر آدم و بشناسه ‌. خودشه بشناسه . اصلا بدونه چکار داره میکنه . غیره و غیره.... 

انشالله استارتر موفق باشه تو زندگیش . بیاد تامیکش رو بزنه 💗💗💗

اینکه تنها هسی  حالت خوبه  خودش نشونه خوبیه ‌منتها خب بعد ازدواج تو قراره با فامیل شوهر هم در ارتباط باشی شاید اوناهم در حد مطلوب تو نبودن شاید رفتار اونابدتر خانوادت بدتر دوستات بود.یکم باید سعی کنی وفق پذیریت به ادما زیاد کنی. تا به خودت بیشتر خوش بگذره خصوصا اگر پسره برون گرا باشه .یکم درونگرایی.افسرده نیستی .اگر از اون ادمای که سر هرچی ساز مخالف میزنن نباشی تازه پای پسره به هیجان و وجه میای.منتها باید خودت به تو جمع بودن وفق بدی .

فدات احتمالا تبلیغ سایت بوده    

نمیدونم شاید 😅 😂😂