2777
2789
عنوان

بوی خون میاد از شهر😑😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 89 پست
گفتم بالاتر

خوب هرروزهزاران نفربه خانومامتلک میندازن چرابه اوناهیچی نمیگن همین مردایی که دارن دعوامیکنن خدامیدونه خودشون چقدرمتلک به زنازدن

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بازم فتنه و اختلاف افکنی ،ضدانقلاب

ربطی ب انقلاب نداره

اما بعضیا دارن از اب گل الود ماهی میگیرن

یوستیتیا:فرشته ی عدالت//انتخابمان حقوق بود لازمه ی این انتخاب فقط استعداد نیست؛بلکه عشقی است پنهان در درون ما😉💎💪⚖
ربطی ب انقلاب نداره اما بعضیا دارن از اب گل الود ماهی میگیرن

خب دیگه همیشه همینطور بوده. یه عده کفتارگونه منتظرن یه جا ذره شلوع شه تا بیان اهداف تجزیه طلبانه یا فتنه گرانه خودشونو پیاده کنن...خودشونم پیاز داعشو زیاد میکنن وگرنه همچین دعوایی نباید تا این سطح گسترش پیدا کنه

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

از اون خانوم دعوت میکنم بیاد نی نی سایت اگ عضو نی عضو شه خودشو معرفی کنه. و ب سوالات اعضا ک از جوانب مختلف موشکافانه ب موضوع نگاه میکنن .جواب بده 

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤
مردم کره مثل ماهستن دقیقا،حالاحالا ها اسیرن

ظریف بود 

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤
اردبیلیها حتما سفت تر سخت گرفتن؟؟

بحث اینه که تا وقتی مسوولین شهر ساکتن مردم خودسون میخوان دفاع کنن از حق ناموسشون

درسته کار اون اقا موجه نبوده اماااا تا اون حد کتک کاری و له کردن ماشین معنا نداشت

هرچند باید ادب میشد

جالب ابنجاس ادب نشدن ی سری میگن خب اون شهر مث تایلند میمونه و حرفای چرت

من خودم اکثر متلک هایی ک شنیدم و وانمود کردم نشنیدم از همونا بوده حالا هرکی میخواد جبهه بگیره برام مهم نی

یوستیتیا:فرشته ی عدالت//انتخابمان حقوق بود لازمه ی این انتخاب فقط استعداد نیست؛بلکه عشقی است پنهان در درون ما😉💎💪⚖
از اون خانوم دعوت میکنم بیاد نی نی سایت اگ عضو نی عضو شه خودشو معرفی کنه. و ب سوالات اعضا ک از جوانب ...

کدوم خانوم