2777
2789
عنوان

بوی خون میاد از شهر😑😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 89 پست
همون قضیه استارا و اردبیل چی شده  من فقط شنیدم دعواشون شده اتفاقا ادمای هر دو شهرخیلی خوب و ...

بله

یوستیتیا:فرشته ی عدالت//انتخابمان حقوق بود لازمه ی این انتخاب فقط استعداد نیست؛بلکه عشقی است پنهان در درون ما😉💎💪⚖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از شهرهای شمالی با ی شهر از یه استان نزدیکش

استارا با اردبیل میگی؟ 

دوست من اهل استاراست میگه خیلی ترسناک شهر

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
خب بگین درست چی شده ؟

گفتم بالاتر

یوستیتیا:فرشته ی عدالت//انتخابمان حقوق بود لازمه ی این انتخاب فقط استعداد نیست؛بلکه عشقی است پنهان در درون ما😉💎💪⚖
استارا با اردبیل میگی؟  دوست من اهل استاراست میگه خیلی ترسناک شهر

بله😭😭😭😭

بله😭😭😭😭

شمام اهل آستارا هستی ؟ 

آخه میگن مشکلشون حل شده چیه پلاک اردبیل گل میدن؟!!

من فیلم درگیری دیدم خیلی بد بود 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
تگزاسه؟!

الان شده تگزاس

همش صدا هلی کوپتر

پلیس میگه متفرق شید به مردم