2777
2789
عنوان

بوی خون میاد از شهر😑😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 89 پست
چیزی که شنیدم من اینه که چندنفر اردبیلی به یه دختر آستارایی تیکه انداختن تو آستارا بعد یه پیرمرده گف ...

مرسی عزیزم ک توضیح دادی

خداکنه ختم به خیر بشه

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی که شنیدم من اینه که چندنفر اردبیلی به یه دختر آستارایی تیکه انداختن تو آستارا بعد یه پیرمرده گف ...

بله

اما تو کانال ها ی چیز دبگه گفتن الکی

یوستیتیا:فرشته ی عدالت//انتخابمان حقوق بود لازمه ی این انتخاب فقط استعداد نیست؛بلکه عشقی است پنهان در درون ما😉💎💪⚖
شمام اهل آستارا هستی ؟  آخه میگن مشکلشون حل شده چیه پلاک اردبیل گل میدن؟!! من فیلم درگیری دید ...

اینستا دیدی؟اگه اینستا دیدی لینک بفرست

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

الان دیدم فیلمشو چقد وحشیانه عمل کردن واقعا ۰ معنی داره این کار

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
عزیزم شما وکیل هستید؟

نه عزیزم

فارغ التحصیل ارشد حقوق جزا و جرم شناسی هستم

یوستیتیا:فرشته ی عدالت//انتخابمان حقوق بود لازمه ی این انتخاب فقط استعداد نیست؛بلکه عشقی است پنهان در درون ما😉💎💪⚖
وقتی چیزی نمیفهمی ریپلای نکن

اوکی تو فقط میفهمی  حوصله ی بحث سیاسی با امثال تو رو ندارم  بی خیال ما شو 

چه در دل من ... چه در سر تو ...                                         من از تو رسیدم به باور تو   [(تو بودی و من )]