2777
2789
عنوان

بیاین منو دلداری بدین دارم منفجر میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 24 پست
ن اینکه ک گفته تو کفم بودن زورم اومده کسی تو کفش نبوده ی دیدنی بوده و تمام اخه ن اصرار کردیم ن چیزی

ولش کن اون دیگه از بی ادبیشه

تو شان خودتو پایین نیار❤️

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا یعنی دختره حق نداشته جواب منفی بده و چون شمایین حتما باید قبول میکرده ؟ عجبا

ن اینکه میگه تو کفم بودن دهنم وا مونده اخه هیچ اصراری درکار نبوده چرا فک کرده تو کفه پسره

اما هیچوقت واسطه ی ازدواج نشو خوشبخت بشن نمیگن دستت درد نکنه ولی اگه بدبخت بشن هر روز لعن و نفرینش ن واسه توئه

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  

وا😐بحث سر و سرتر بودن نیست که.شاید برادرشوهرت با اون چیزی که اون میخواد فرق داشته‌.هرکس معیاری واسه ازدواج داره.خونسردیتو حفظ کن.اصلا هم ناراحت نباش.شما فقط معرف بودی.طرفین اصلی ازدواج نشستن سرجاشون شما داری حرص میخوری که چه؟🤔

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
ن اینکه میگه تو کفم بودن دهنم وا مونده اخه هیچ اصراری درکار نبوده چرا فک کرده تو کفه پسره

خب تو این وسط چرا ناراحتی؟خوبه نه گفته وگرنه تو جاریش میشدی قورتش میدادی سر یه نه گفتن ببین چه اتیشی گرفتی

🌱اگر کشتارگاه ها دیوارهای شیشه ای داشتند، همه گیاه خوار می شدند.🌿

خوبه نیومده خانواده شما

بااین جاری ک داره پیرمیشد..

ببین منو فک نکن چون سرنبوده بایدباید باید بله میداد!!!!!

هرچیمممممم باشه دختر ،بازم حق انتخاب داره 

بهتررررین ادمم میتونه رد بده 

برومختو شست شو بده بااین طرزفکرت.

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
ولش کن اون دیگه از بی ادبیشه تو شان خودتو پایین نیار❤️

ن بهش چیزی ک نگفتم وقتی گفت تو کفم بودن فقط ساکت شدم تو دلم منفجر شدم گفتم خوبه ک ی بارم اصرار نکردیم

ن اینکه ک گفته تو کفم بودن زورم اومده کسی تو کفش نبوده ی دیدنی بوده و تمام اخه ن اصرار کردیم ن چیزی

اهمیت نده گاهی اوقات دخترا واسه بازار گرمی از این حرفا میزنن😄😄😄

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی