2777
2789
عنوان

چند روز پیش فهمیدم خواستگارم خیلی اوپن مایندن

| مشاهده متن کامل بحث + 6034 بازدید | 177 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😁از اول که آدم بدونه خوبه حتما بررسی میکنه اشتباه اسی این بوده که ظاهر بینی کرده زود قضاوت کرده&nbs ...

اره

یکی دیگه از دلایلمم این بود که هنوز سنم‌کمه

هی خانواده هم که تو این چیزا بی تجربه ان اخه تک بچم

اره یکی دیگه از دلایلمم این بود که هنوز سنم‌کمه هی خانواده هم که تو این چیزا بی تجربه ان اخه تک بچ ...

چندسالته اسی؟

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
دقیقاااا 👌👌👌👌اسی همچین کارتم سخت نیستا استادت که اهله دله صمیمیم هستید بکم فکر کن بهترین راه واس ...

باشه عزیزم خیلی امیوارم گردی🙃

سعی میکنم انقدر باهاش صمیمی تر شم که خودش بخواد بحث رو پیش بیاره

مثل دختر خاله من که خواستگار پزشک رد کرد الان شوهرش بعد دو سه سال بیکاری تازه مغازه زده   &nb ...

چرا پزشک رو رد کردا واقعا؟😐

حالا مال من پزشک نبود شغلش دیگه

به نکته خوبی اشاره کردنیا😐😐 عه واقعا چرا شاید خوده پسره گفته اگه یه مکرد خوب بود معرفی کنین خی ...

آخه شما می گی چندبار اصرار کردن.من خودم به واسطه دوست پدر که آشنای خانواده ی همسرم هم بود ازدواج کردم.اما بعد از معرفی خیلی زود قرار گذاشتن و ما هم دیگر رو دیدیم.چند جلسه صحبت کردیم.و بعد فهمیدیم با هم اشتراکاتی داریم.

شما اگر قصد ازدواج نداری که خب نباید پشیمون بشی از جواب ردت.اما اگر حالا که از موقعیت ایشون مطلع شدی و احساس پشیمانی می کنی.من مثل یه دوست بهت می گم که هنوز براتون زود به ازدواج فکر کنی.

ازدواج مهم ترین انتخاب یکنفر هست.و تا وقتی که با خودت کنار نیومدی و خواسته هات رو ندونی ،میشه وضعیت شما که بعد از فهمیدن شرایط خواستگارت می خوای اونو برگردونی.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️
ببخشید نمیشه بگم🙃

😂باز میترسی؟اشکال نداره 

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
نه بابا منظورم دقیقا اپن مایند بود البتا اوناهم که هستن ولی منظوره من اوپن مایند بود از نطر حجاب ...

ما اوپن مایند رو برا کسایی بکار میبریم که از نظر روابط با جنس مخالف خیلی راحت باشن و روابط جنسی متعدد داشته باشن

من یه خواستگار داشتم اصلا اینا واسش مهم نبود و بشدت رو رفتارش مصر بود گفتم خب خانوادشم همینن به درد من نمیخوره چون عکسای اینستاشونو دیده بودم همه با آرایش و موهای باز و سانتی مانتال ولی کم کم آشنا شدم باهاشون دیدم اینا همش اداس تو واقعیت یه معتقدایی بودن اگه باهاشون میرفتم آسفالت بودم 

نماز و روزه سر جاش 

محرم و صفر کربلا

فلان کار بده خدا قهرش میگیره

فلان کار بکن ثوابش بره برای آخرتت 

این طفلیم تو اون جو محصور شده بود به قولی طغیان کرده بود سعی میکرد متفاوت عمل کنه

حجاب اونطوریشون فقط از سر عادت بود وگرنه همه مجلسا جدا بودن حتی مهمونی خانوادگی زن و مرد سر یه سفره نمیشستن

آخه شما می گی چندبار اصرار کردن.من خودم به واسطه دوست پدر که آشنای خانواده ی همسرم هم بود ازدواج کرد ...

اره راس میگین

واقعا انگار درست میگین

فک کنم تحت تاثیر موقعیتشونم قرار گرفتم‌منظورم موقعیت اجتماعی شونه

شاید به خاطر همینه انقدر پشیمونم

ولی بیشتر به خاطر این پشیمونم که من دنبال ادمیم که اپن مایند باشه در مورد حجاب و با دستای خودم اینو پروندم

به نظر خودمم هنوز وقت ازدواجم نیس اخه خیلی بچم از نظر روحی