2777
2789
عنوان

چند روز پیش فهمیدم خواستگارم خیلی اوپن مایندن

| مشاهده متن کامل بحث + 6034 بازدید | 177 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی با هم صمیمی هستیم باهم حسابی بگو بخند میکنیم ولی هیچوقت سر درس در موردش هیچی نگفته انقدر ادم ب ...

بگو خانواده خوب هستن سلام منو ویژه برسونید  خودش میگره کیا میگی 😈

اره فاصله طبقاتی زیاد خوب نیت درست میگن اسی ولی از من به شما نصیحت چرا کسی که خوبه رو برسی نمیکنی ند ...

😁از اول که آدم بدونه خوبه حتما بررسی میکنه اشتباه اسی این بوده که ظاهر بینی کرده زود قضاوت کرده 

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
اصلا مطمنی نوه  داره نکنه استاد واسه خودش خواسته؟😂

والا از نوه خبری نیست

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
😁از اول که آدم بدونه خوبه حتما بررسی میکنه اشتباه اسی این بوده که ظاهر بینی کرده زود قضاوت کرده&nbs ...

دقیقاااا 👌👌👌👌اسی همچین کارتم سخت نیستا استادت که اهله دله صمیمیم هستید بکم فکر کن بهترین راه واسع کشوندشو پیدا کن  اصلااا ناامید نشو

اگ از اول استادت پیشنهاد داده ک بیان خاستگاریت همون اول استادتو نشناختی ک بعد از رد دادن تو گوگل بزن ...

این استاد رو تازه باهاش دارم خیلی وقت نیس 

میدونستم که تو کارش خیلی خوبه

اما توی یه چیزه دیگم خوب بوده و از اون چیزه دیگه معروفه

خب چیش عجیبه بگین  تا من جواب بدم

استاد چی هست حالا؟

چی میخونی اسی.؟

نکنه استاد واسه خودش در نظر گرفته بودت؟؟؟؟😎

نه باباااا🤣🤣🤣🤣

اول استاده به مامانم گفته بعد زنش 

فته

اینا از طرف خانواده پسر گفتن

یعنی واسطه شدن

اوپن مایند رو اینجا بکار میبرن!!!!😐 اینجا باید بگی فرهیخته باکلاس با فرهنگ

نه بابا منظورم دقیقا اپن مایند بود

البتا اوناهم که هستن

ولی منظوره من اوپن مایند بود

از نطر حجاب بیشتر منظورمه

ینی تحقیق نکردین درموردش جواب دادین؟؟ولی بنظرم خودت پیش قدم شو‌این سری

چجوری اخه پیش قدم شم

یه بار استاده به مامانم گفت بقیه دفعه ها زنش گفت به مامانم 

الان یعنی برم به زنش بگم من از دو ماه پیش نظرم عوض شد؟😶

غروره ادم له میشه اه این چه شانسیه اخه یکی از معیارایی که برای طرف در نظر دارم اصلا اینه که از نظر ححاب راحت باشن

چقدر عجیب! اگر روشنفکر هستن چرا اجازه نمی دن خود آقا پسرشون آدم مورد نظر شو پیدا کنه و انقدر سنتی ،ا ...

به نکته خوبی اشاره کردنیا😐😐 عه واقعا چرا

شاید خوده پسره گفته اگه یه مکرد خوب بود معرفی کنین خیلیا رو دیدم اینطوری ولی