2777
2789
عنوان

بدترین و آخرین حرفی که یکی بهتون زد چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 57 پست
یه آدم چرت😂ولی حرفش باعث شد تا الان همش به این فکر کنم که دیگه باید چیکار کنم که دوست داشتنی شم؟؟

بیخیال حرف مردم خودت خودت و دوست داشته باش 

منم بعضی وقتا فک می کنم کسی دوسم ندارع و قابل دوست داشته شدن نیستم 😞😞

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال حرف مردم خودت خودت و دوست داشته باش منم بعضی وقتا فک می کنم کسی دوسم ندارع و قابل دوست داشته ...

نه به نظرم همه آدما قابل دوست داشته شدن هستن

اگرم کسی از این حرفا میزنه کمبود تو وجود خودشه

آقایون دعوت به دوستی ندن
نه به نظرم همه آدما قابل دوست داشته شدن هستناگرم کسی از این حرفا میزنه کمبود تو وجود خودشه

من از لحاظ قیافه و اینا خوبم ولی از لحاظ رفتاری فک می کنم 

اصن کسی خوشش ازم نمیادش

شاید از روی عصبانیت یا لج گفته الان با هم خوبید؟

نه  داستان سر دراز داشت یه خیانت طولانی پنج شیش ساله بار آخر که فهمیدم اینو گفت 

خوبیم ولی هیچوقت نه تونستم ببخشم نه اعتماد کنم ن دوسش داشته باشم در حدی که الان ۲۱ روزه رفته سرکار به اندازه ذره ای دلتنگش نشدم

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
نه داستان سر دراز داشت یه خیانت طولانی پنج شیش ساله بار آخر که فهمیدم اینو گفت خوبیم ولی هیچوقت نه ...

هیچ رفتاری نشون نداده که تورو دوست داره ؟

شاید پشیمون شده باشه 

بهترین زیاد شنیدم مثلا میگن خوش خندم مهربونم شوخم بدترینشم وقتیه که میگن خیلی سگی😂🦮

سگ چشه مگهه

سگ ب این خوبی

من خوشم میاد اتفاقاً میگن سگی🤣👩🏻‍🦯

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

[QUOTE=400607734]هیچ رفتاری نشون نداده که تورو دوست داره ؟ شاید پشیمون شده باشه [/QUOTE

میبینم دوستم داره  خیلی حرکتا و رفتارا کرده خیلی کارا میکنه برا من دلم صاف نمیشه 

اماچند وقت پیش مریض شدم رفتیم بیمارستان برام سرم و که زد لحظه رگ گرفتن خون از دستم چکید کامل رو زمین  یه آخ گفت و بعد پرستار رفت با پنبه دستمو گرفت بعد مدتها یه حسی داشتم

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
خب بدی خاصی که نداری دروغگو بی ادب که نیستی دور از جون 😂یه عالمه آدم هست که دختر کم حرف شوخ دوس‌ دا ...

آره ولی نمی‌دونم هیچکی دوسم ندارع خوشم نمیاد کم حرف باشم