2777
2789
عنوان

چند روز پیش فهمیدم خواستگارم خیلی اوپن مایندن

| مشاهده متن کامل بحث + 6034 بازدید | 177 پست

توام که همش میترسی😡 نترس دیگه اه

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا توی بیوگرافیش نوشته ما استخر مختلط میریم؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

خو عجله کردید دیگه  الان راهی ن مگه اینکه خودخانوادتون خیلی صادقانه زنگ بزنن یه بهونه ای بیار ...

واقعا رومون نمیشه

اخه هزار بار گفتن بهمون که بیشتر فک کنین

ولی من گفتم نه من هنوز سنم کمه و اینا

بابا کاری نداره چنتا استوری غمگین بزار بعدش به بهونه رفع اشکالی چیزی برو پیوی استاده دوباره بحث باز ...

😂خیلی دیگه باز و بسته کنن خراب میشه😁🤦🏻‍♀️

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

اگ از اول استادت پیشنهاد داده ک بیان خاستگاریت همون اول استادتو نشناختی ک بعد از رد دادن تو گوگل بزنی بشناسیش؟قضیه تو شبیه داستان فیلم احضاره سرتهش بهم نمیاد

اللهم عجل لولیک الفرج
واقعا رومون نمیشه اخه هزار بار گفتن بهمون که بیشتر فک کنین ولی من گفتم نه من هنوز سنم کمه و اینا

😐🤦🏻‍♀️بگم‌....‌کم گفتم کمااا یه جوری لگد زدی هیچ جوره نمیشه جمعش کرد

شاید خدا خواست شد