2777
2789
عنوان

چند روز پیش فهمیدم خواستگارم خیلی اوپن مایندن

| مشاهده متن کامل بحث + 6034 بازدید | 177 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر عجیب! اگر روشنفکر هستن چرا اجازه نمی دن خود آقا پسرشون آدم مورد نظر شو پیدا کنه و انقدر سنتی ،اونم از طرف پدربزرگ شما رو انتخاب کردن؟!! این براتون تجربه بشه که هیچ پیشنهادی و الکی بدون تحقیق و آگاهی رد نکنید.فراموشش کن.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️
😂😂😂😂گودبای پارتیه جعفره 😁

ولی یه چیزیو جدی بگم😂به دور از شوخی همیشه سعی کن فردی رو که برای ادامه زندگیت انتخاب میکنی در سطح خودت باشه شاید اولش همه بکن فلانی شوهرش پولداره فلانی شوهرش خوشگله فلانی .... ولی بعد از ازدواج خیلی از مشکلات سر همینا پیش میاد سر فاصله طبقاتی و زیبایی ظاهری و...

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
توی بیوش یه چیزایی نوشته بود که نمیشه بگم  میترسم لو برم

نگاه کن الان دخترا به زور میرن سمت پرا و شوهرمیکنن تو خودت با دست خودت پروندیش ولی هیچ اشکال نداره خیلی راحت میتونی بگی راستش نظرم عوض شده 

اللهم عجل لولیک الفرج

تو بیوگرافی مگه چی مینویسن که متوجه میشی اوپن مایند طرف؟🤔🤔🤔

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
از کی پدر بزرگ دنبال عروس میگرده واسه نوه اش حسم از چیز دیگه ای خبر میده

از چی؟

استادم اومد به مامانم گفت که خانواده نوه ام سپرده بودن اگه دختر خوب دیدم معرفی کنم

نمیدونم منم میگم نکنه پسره منو دیده جایی دانشگاهی ...🙄

پیام بده استاد کجایی که دارن منو به یه خانواده کلوز مایند میدن 

بیا تا از دست نرفتم

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣

ولی ایناهم مشکوکن تو مادربزرگه رو دیدی پدربزرگه رو هم دیدی جد و ابادشو دیدی الی پسره رو کجا مرده این 

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
ولی یه چیزیو جدی بگم😂به دور از شوخی همیشه سعی کن فردی رو که برای ادامه زندگیت انتخاب میکنی در سطح خ ...

اره فاصله طبقاتی زیاد خوب نیت درست میگن اسی ولی از من به شما نصیحت چرا کسی که خوبه رو برسی نمیکنی ندیده رد میکنی

سریال اقازاده رو یادته 😂 ولی جدا باستادت صمیمی شو شاید دوباره حرفشا پیش کشید 

خیلی با هم صمیمی هستیم باهم حسابی بگو بخند میکنیم

ولی هیچوقت سر درس در موردش هیچی نگفته انقدر ادم با شخصیتیه

اینم به مامانم گفته 🙄اخه مامانمو میشناخته از قبل یکم خیلی کم از محل کار و اینا