2777
2789
عنوان

پس فردا جشن الفبا دانش آموزامه😍😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 71 پست
منم کنکوریم فرهنگیان دوس دارم راسته ک ابتدایی از دبیری سخت تره؟ کدوم بهتره شما راضی این؟ از تینکه رف ...

ببین من خودم کارشناسی آموزش ابتدایی خوندم، الان هم تو غیر دولتی مشغول به کارم. من فرهنگیان نخوندم و فقط از طریق آزمون استخدامی می تونم رسمی بشم. 

البته من دبیری رو تجربه نکردم اما در کل کار با بچه های ابتدایی سخته اما شیرینی های خاص خودشم داره😍

مخصوصا کلاس اولی ها😅

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمنم دوم فردا ده تا دوازده جشن کارنامه گرفتن داریم .عکس یادگاریم قرار ه بگیریم و احتمال زیاد یک کا ...

چققققد عالی 😍 موفق باشه پسر گل تون💐😘

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
ببین من خودم کارشناسی آموزش ابتدایی خوندم، الان هم تو غیر دولتی مشغول به کارم. من فرهنگیان نخوندم و ...

تا این لحظه شک داشتم ک توی این رشته تحصیل کنم ولی الان مطمعن شدم😉

تاج کبیر💙💙تاج دوستاره⭐⭐تاج باغیرت💙💙
معلم پسر کلاس اول منم واقعااا بیست بود امسال بی نهایت خانم مهربون و دلسوزی بود، همیشه دعاش میکنم&nb ...

خداروشکر که راضی بودید، چون کلاس اول واقعا مقطع حساسی هست. انشالله خدا همه رو حفظ کنه 😍💐

وای خدا شما چقد مهربونید یعنی میشه معلم دختر منم مثل شما باشه😍

عزیزممممم 😍 نظر لطف شماست مهربون💐

انشالله حتما از منم بهتر هستن🌺

عکسم قاعدتا تمام مدرسه ها دارن عزیرم برای جشن الفبا

آره اما بچه ها رو تکی فرستادن آتلیه. من نبودم 

بخاطر همین میگم اگه بشه با گوشی خودم عکس بگیرم باهاشون😅

ضمن عرض خسته نباشی😁 😂عاشق حوصلت شدم واقعا کلاس اولی خیلی خسته کنندس🤐 مجازی بودن؟

قربووون شما 😁 آره مجازی بودن، البته سه ماهه اول رو حضوری رفتیم با گروه بندی کردن بچه ها. 

بعد مجازی شد. سخت بود اما خداروشکر همه چی خوب پیش رفت 😍 بین خودمون بمونه ولی دهنم آسفالت شد😂🤦‍♀️🤭

نههههه اصلا من بجای تو ذوق دارم هر سال ک درس دادی اخر سال حتما با دانش اموزات عکس بگیر چندسال دیگ ...

اتفاقا منم یه آرشیو عکس از بچه ها در طول سال تحصیلی دارم 😅😍 پس حتما عکس پایان سالم می گیرم باهاشون😃

آره اما بچه ها رو تکی فرستادن آتلیه. من نبودم  بخاطر همین میگم اگه بشه با گوشی خودم عکس بگیرم ...

عکس دسته جمعیم معمولا میگیرن با معلما

پسر بزرگم تا کلاس ششم عکس دسته‌جمعی داره با بچه ها و معلم

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

تو مدرسه براشون جشن الفبا می گیرید؟ ما پارسال معلم پسرم گفت هر کس تو خونه جشن الفبا بگیره و عکسشو ب ...

آره چون حیاط مدرسه نسبتاً بزرگه و تعداد بچه ها کمه، کلا 12 نفرن. 

قربووون شما 😁 آره مجازی بودن، البته سه ماهه اول رو حضوری رفتیم با گروه بندی کردن بچه ها.  بعد ...

😂😂😂😂 همین 

اینو یکی از معلمای اولم اینجا میگفت

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222✅️من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

تا این لحظه شک داشتم ک توی این رشته تحصیل کنم ولی الان مطمعن شدم😉

چطور مگه عزیزم؟؟ 🤔😁

عکس دسته جمعیم معمولا میگیرن با معلما پسر بزرگم تا کلاس ششم عکس دسته‌جمعی داره با بچه ها و معلم

خب الحمدالله 😍 خیالم راحت شد 😅