2777
2789
عنوان

پس فردا جشن الفبا دانش آموزامه😍😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1683 بازدید | 71 پست
😂😂😂😂 همین  اینو یکی از معلمای اولم اینجا میگفت

متفق القول هستیم همگی 😂👌 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
چطور مگه عزیزم؟؟ 🤔😁

من بین روانشناسی و اموزش ابتدایی خیلیی گیر کردم

روانشناسی ک اینده شغلی چندان خوبی نداره منم نمیتونم بشینم همش دردو دل گوش بدم.و از اون طرف معلم بودن تنها شغل خوب واسه خانماس ولی بازم گیر بودم.میشه از اینده شغلی این رشته بگید؟؟

تاج کبیر💙💙تاج دوستاره⭐⭐تاج باغیرت💙💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متفق القول هستیم همگی 😂👌 

😂😂

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

من بین روانشناسی و اموزش ابتدایی خیلیی گیر کردم روانشناسی ک اینده شغلی چندان خوبی نداره منم نمیتونم ...

آموزش ابتدایی بخونید چه دانشگاه آزاد یا دولتی فقط از طریق آزمون استخدامی آموزش و پرورش می تونید رسمی بشید. در غیر این صورت می تونید تو مدارس غیردولتی یل پیش دبستانی ها مشغول فعالیت بشید تا انشالله رزومه و سابقه کاری خوبی دست و پا کنید ( اینطوری اگه استخدامی هم شرکت کنید این تحصیلات و سابقه کاری براتون امتیاز محسوب میشه) 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
آموزش ابتدایی بخونید چه دانشگاه آزاد یا دولتی فقط از طریق آزمون استخدامی آموزش و پرورش می تونید رسمی ...

مگه اموزش ابتدایی دولتی هم داریم؟؟؟😢

مگه اموزش ابتدایی دولتی هم داریم؟؟؟😢

البته عذر میخوام منظورم فرهنگیان هست که به خودی خود شما استخدام رسمی هستید و دانشجو معلم محسوب میشید و حقوق دارین

البته عذر میخوام منظورم فرهنگیان هست که به خودی خود شما استخدام رسمی هستید و دانشجو معلم محسوب میشید ...

اهاان.ببخشید اینقد سوال میپرسما💔

هزینه این دانشگاه اموزش ابتدایی چند هست حدودا...و خابگاه و هزینش ب چ صورته؟

اهاان.ببخشید اینقد سوال میپرسما💔 هزینه این دانشگاه اموزش ابتدایی چند هست حدودا...و خابگاه و هزینش ...

خواهش میکنم 🌺

دانشگاه آزاد که شهریه ثابت و متغير تقریبا ترمی 1/5 تا 2 تومن میشه ( البته من ورودی 97 بودم و بهمن ماه 99 هم تموم کردم) خوابگاه هم من نداشتم چون شهر خودم بود از هزینه هاش اطلاعی ندارم. 

هزینه های کتاب و خورد و خوراک و... رو هم باید در نظر بگیری. 

خواهش میکنم 🌺 دانشگاه آزاد که شهریه ثابت و متغير تقریبا ترمی 1/5 تا 2 تومن میشه ( البته من ورودی ...

ممنونم از راهنماییتون مرسی ک وقت گذاشتید💜

ممنونم از راهنماییتون مرسی ک وقت گذاشتید💜

خواهش میکنم 🌺 موفق باشید 💐