2777
2789
عنوان

پس فردا جشن الفبا دانش آموزامه😍😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1683 بازدید | 71 پست
بله 

منم کنکوریم فرهنگیان دوس دارم راسته ک ابتدایی از دبیری سخت تره؟ کدوم بهتره شما راضی این؟ از تینکه رفتین معلم ابتدایی و از دانشگاه فرهنگیان چی؟ میشه ج بدین برام مهمه

💜Army 
چ خوب منم فردا تو جلسه مطرح میکنم اگه مدیر قبول کنه هفته بعد میگیریم

موفق باشید 😇 ما امروز جلسه داشتیم 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلم پسر کلاس اول منم واقعااا بیست بود امسال

بی نهایت خانم مهربون و دلسوزی بود، همیشه دعاش میکنم 

ان شاالله که همه معلمای باوجدان و مهربون موفق باشن

جشن الفباشونو البته به خاطر شرایط کرونایی مدیر مدرسه انداخته برای مرداد

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

موفق باشید 😇 ما امروز جلسه داشتیم 

وای خدا شما چقد مهربونید

یعنی میشه معلم دختر منم مثل شما باشه😍

هرچه آمد به سرم باز بگویم گذرد------------- وای ازین عمر که با میگذرد میگذرد                   آدم منتظر هیچ نشانه ی خاصی ندارد، فقط با هر صدایی برمیگردد

عکسم قاعدتا تمام مدرسه ها دارن عزیرم برای جشن الفبا

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

وای تبریک عزیز من سه شنبه هفته پیش گرفتم ، عکس دسته جمعی گرفتیم عکس تکی گرفتیم، سرود و نتونسته بودیم ...

ممنون عزیزممممم 😍 چققققد عالی، کاش منم بتونم باهاشون عکس بگیرم 😅😍

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
حتما عکس بگیر یادگاری نگه دار

بنظرت ماماناشون تو رودروایسی نمی مونن؟! میگم یه وقت معذب نباشن😐🙄

سلام عزیزم.جشن الفبا چیه؟بعد پایان کلاس اول میگیرن؟

آره دقیقا، برای این که باسواد شدن و همه حروف الفبا رو یاد گرفتن 😍

ضمن عرض خسته نباشی😁

😂عاشق حوصلت شدم

واقعا کلاس اولی خیلی خسته کنندس🤐

مجازی بودن؟

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

بنظرت ماماناشون تو رودروایسی نمی مونن؟! میگم یه وقت معذب نباشن😐🙄

نههههه اصلا

من بجای تو ذوق دارم

هر سال ک درس دادی اخر سال حتما با دانش اموزات عکس بگیر

چندسال دیگ ک نگاشون کنی حس فوق العاده ای بهت میده

من اگ معلم میشدم همش از بچهام عکس میگرفتم😂

برابچه های طفلک ماچرانمیگیرن 😔

ما مدرسه مون غیر دولتی هست. از برنامه مدارس دولتی بی خبرم،البته باید ازشون بپرسین شاید بخوان مجازی برگزار کنن!!