2777
2789

دارم پولشو هر جور شده جمع میکنم هر جور که تو غمرتپن اومده 

آره دقیقا همون فکر بدی که اومد تو دهنتون همین جوری جمش دارم میکنم 

دارم یک سلامتی میگیرم تا یک سلامتی دیگ به دست بیارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم متوجه نشدم 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
منم متوجه نشدم

غمرتپن چیه

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
غمرتپن چیه

فکر کنم منظورش تو فکرتون هست

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
خدا نکنه خدا نکنه این حرفو نزن

انقد غمگین نباش دختر ، تو خوشکلی فقط استایل خودت و پیدا نکردی .یه ترکیب بهت میگم انجام بده .موهات و بلوند کن بعد احیا کن یه مدل خوشکل کوتاه کن .همیشه رژلب قرمز بزن .سایه چشم و آرایش اسموکی چشم انجام بده چنگتاپیکای قبلیتو خوندم .که ژل لب و .زدی .ولی اعتماد بنفست خیلی پایینه. مدل خودتدو‌پبدا کن چه مدل مویی بهت میاد چه رنگ لباسی که آرایشی .چیزی که بهت گفتم خیلی روت اثر داره .ازین کلیپهای اینستا ببین یاد میگیری .کتاب راز و بخون معجزه می‌کنه تو زندگیت ازین رو به اون رو میشی . رو اعتماد بنفست کار کن چهره های ک می بینی تو اینستا پره ادیت و نورپردازی و ...با خودت مقایسه نکن عزیزدلم