2777
2789
عنوان

به نظرتون عشق یه طرفس یا دوطرفه😕

133 بازدید | 22 پست

گیج شدم بخدا 

طرف یکی از اقوام نزدیکمون هس 

بعد از من سه سال بزرگتره و 

از بچگی با ایشون بزرگ شدم 

و یعنی هر چند ماه یبار همو تو جشنی مهمانی چیزی میبینیم 

و اون طرف هم فک کنم منو دوس داره و هی نگاهش رومنه و 

هی کوشش میکنن ک با منوحرف بزنن و لی من اخه خیلی خجالتی 

ام و تاب حال با پسر حرف نزدم رو در رو 

و منم یه جواری دوسش دارم بعدام از روز جمعه تا ب حال از فکرش در نیومدم و 

و همش از بقیه میشنوم ک  میگه از من خوشش اومده 

ایا اون طرف منو دوس داره .....؟

اوووففففف من دخترم نه پسر پروفایل پسرونه دوس دارم 😁

اره 😐

ایا شما پانزده سال دارید؟😂 این یک کداش ساده است من همزمان روی پنج نفر کراش دارم 😊🌸

سلناتور،اریاناتور،بلیبر،اواکادویی،دارم بلینک میشم،اوتاکو،از این کاربری یه خانواده استفاده میکنن 😂😂😐✌✌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره 😐

یعنی دوسم داره و همش بهم میگه خوب شدی حتی لباس ساده ای هم بپوشمو همش یواشکی نگام میکنه

یعنی دوسم داره و همش بهم میگه خوب شدی حتی لباس ساده ای هم بپوشمو همش یواشکی نگام میکنه

یک کراش سادست یا از شما خوشش اومده فعلا هنوز عاشق نشده 😅 منو نگاه چهارده سالمه بزرگترای خودمو نصحیت میکنم 😐😐

سلناتور،اریاناتور،بلیبر،اواکادویی،دارم بلینک میشم،اوتاکو،از این کاربری یه خانواده استفاده میکنن 😂😂😐✌✌
اره 😐  ایا شما پانزده سال دارید؟😂 این یک کداش ساده است من همزمان روی پنج نفر کراش دارم 😊🌸

خب اره نه اون اینجوری نیص یه جور خاصی بهم نگاه میکنه 

در حالی ک دختر عمو های خوشگلی هم داره 

ولی بیشتر از اونا ب من تو جه میکنه

خب اره نه اون اینجوری نیص یه جور خاصی بهم نگاه میکنه  در حالی ک دختر عمو های خوشگلی هم داره&nb ...

خب داری زور میزنی ک دوست داره 😂😂 اوکی ازت خوشش اومده 😊

یک کراش سادست یا از شما خوشش اومده فعلا هنوز عاشق نشده 😅 منو نگاه چهارده سالمه بزرگترای خودمو نصحیت ...

😂

نه جیگرم میدونم چه کوچیک چه بزرگ نیاز به نصیحت داره 

اخه خیلی با همه فرق داره مهربان هس دلبر و ساده و بی ریا😍

😂 نه جیگرم میدونم چه کوچیک چه بزرگ نیاز به نصیحت داره  اخه خیلی با همه فرق داره مهربان هس دل ...

اوف پس عشق دو طرفست بهم برسین گل😐❤

خب داری زور میزنی ک دوست داره 😂😂 اوکی ازت خوشش اومده 😊

من دارم زور میزنم 😳عجبا فقط گفتم منم اونو دوس دارم