2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی سه بار درماه

4458 بازدید | 25 پست

خواهرم دوبار پشت سر هم تو یک ماه رابطه محافظت نشده داشت و الآنم دوباره میگه پیش اومده بچه دار بشه یجورایی بیچاره است الان دوباره بخوره قرص اورژانسی ضرر داره یا نه همونجا اثر دارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بار اول اثر داره چند بار میتونی بدن رو گول بزنی تخمک آزاد نکنه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

تا ۱۲ الی ۷۲ ساعت بعد از رابطه اثر داره ولی اثرش توی ۱۲ ساعت اول بیشترین اثره قرص سقط نیست قرص پیشگیری دایمی هم نیست و سه بار در ماه فقط بدن خودشو داغون میکنه بهش بگو درست و درمون پیشگیری کن

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍