2777
2789

سلام بچه ها 

من و همسرم ۵ساله با همیم عقد و عروسی 

گاهی وقتا همسرم میگ دیشب خواب فلانی و دیدم ک باهم فلان جا بودیم یا ... دیروز گف شب خواب فلانیو(دوس دختر سابقش) دیدم ک با هم ازدواج کردیم داریم میریم مشهد شغلمم عوض کردم(همون شغلی و گف ک شبش داشت ب من میگف راجعش)

بنظرتون چرا باید خواب اون دخترو ببینه؟؟؟ ازشم پرسیدم گف چون ی روز قبلش ت خیابون دیدمش ب خاطر اونه 

میگف ی زندگی جدید بود همسر جدید شغل جدید خونه جدید

ناگفته نماند شبی  ک اون خوابو دید ما دعوای بدی کردیم باهم 

🥺😞

میاد تعریفم میکنه😐

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا باید به تو بگه خوابشو؟

احتمالا از لج تو داره خالی میبنده

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

به نظرم میخواد حرصتو دراره

شاید خوابشو ندیده واقعا تصورش کرده

و بهت گفته

چون لزومی نداره آدم همچین خوابایی رو واسه همسرش تعریف کنه

مگه قصد آزارشو داشته باشه

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش

چرا باید تعریف کنه بهش بگو خوابای اینجوریتو برام نگو خواب خیلی بی دلیله خیلی وقتا به ناخوداگاهه دسته خوده آدم نیست شاید از یه نفر خیلی بدت بیاد هی خوابشم ببینی

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند