2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید کجا ثبت نام کرد لطفا بگو یا سایتش را بزار ممنون میشم ضروری

عزیزم منم نمیدونم اومدم ببینم کیا میدونن.شما هم اگر متوجه شدین به ماهم بگین🙏

کاربر خانم هستم.

نمیدونم والا اولین باره میشنوم  چرا باید ثبت نام کنیم؟

اعلام کردن کسایی که انسولین قلمی استفاده میکنن باید برن به مراکز منتخب و توی سایت بیماری های نادر مشخصاتشون و ثبت کنن.وگرنه دیگه انسولین بهشون تعلق نمیگیره.ماهم هرچی با مراکز منتخب تماس میگیریم میگن ما نمیدونیم🙄🙄🙄معلوم نیست اصلا باید چیکار کنیم.😒

کاربر خانم هستم.

اعلام کردن کسایی که انسولین قلمی استفاده میکنن باید برن به مراکز منتخب و توی سایت بیماری های نادر مش ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️وای خوب شد گفتی 

اصلا نمیدونستم ممنون

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️وای خوب شد گفتی  اصلا نمیدونستم ممنون

خواهش میکنم عزیزم.شماهم اگر متوجه شدین دقیق باید چیکار کنیم به ماهم بگین🙏🙏🌹🌹🌹🌹

کاربر خانم هستم.

دیروز چک کردم پرونده پرشکی تو باید اپلود کنی تو سایتی که خودت گفتی حالا نمی دونم پرونده از کجا بای ...

خودمون نمیتونیم وارد سایت بشیم باید مراجعه کنیم به مراکزی که گفتن به مراکزم که زنگ میزنیم هیچی نمیدونن🙄

کاربر خانم هستم.

چرا خودت می تونی وارد سایت بشی  اطلاعات وارد می کنی و راحت  مگه نرفتی ؟

اخه تو سایت وزارت بهداشت نوشته که برای ثبت مشخصات باید به مراکز منتخب مراجعه کنید هیچ اسمی از سایتی که خودمون بخوایم انجام بدیم نبرده.

کاربر خانم هستم.

اخه تو سایت وزارت بهداشت نوشته که برای ثبت مشخصات باید به مراکز منتخب مراجعه کنید هیچ اسمی از سایتی ...

سایت بیماری های نادر 

خودت هم که گفتی :))

بروو می تونی ثبت کنی 

فقط پرونده پزشکی می خواد برای اپلود کردن داخل مرحله دوم 

مرحله اول که فقط مشخصات خودت و دکترت