2777
2789
عنوان

به عنوان یک دختر که زود ازدواج کرده♀️♂️.....

| مشاهده متن کامل بحث + 7781 بازدید | 254 پست

فک کن تو سنی که میخوای با دوستات بری بیرون مجردی و خوش گذرونی شام و ناهار آماده  بخوای ازدواج کنی و بچه داری شوهر داری آشپزی و کارای خونه  تاااااازه اگه خانواده شوهر خوبی داشته باشی  اگه نه یه خواهر شوهر حسود جاری و مادرشوهر  با دو متر زبون هم باشه  دیگه  تو اوج جوونی پیرت میکنن  مخصوصا  کم سن ها تجربه ندارن  و مظلوم تر هستن  زبون جواب دادن و سیاست ندارن .جالب نیست بنظرم 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
تورو خدا راس میگی؟ من ۲۵ ازدواج کردم ۲۸ بچه دار شدم .حالا ۳۲ سالمه همش میگم کاش زود ازدواج میکردم پش ...

من 26 سالمه هنوز مجردم! به نظر منم اگه طرف خیلی آدم مطمئنی باشه ازدواج توی سنی مثل 16 سالگی واقعا عالیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن تورو خدا ، دیر ک بچه دار بشی حوصلت کمتره ،فاصله سنی ک زیاد باشه بعدا حرفش رو نمیفهمی،الان هرچی بقب ...

چرا نمیشه؟

من با مادرم ۳۲ سال 

خواهرم با مادرم ۳۸ سال فاصله سنی داره 

هر دو راضییم 

اتفاقا خواهرم با مادرم رابطشون خوبه 

اگر میخواهید پشیمان نشید، به جای تکیه و اعتنا به حرف کاربران سایت که اکثرا یک کلاه همه چیز دانی بر س ...

اصن نخوندم نظزای بقیه رو ربطی نداره من مجردیم خیلی ازاد بودم همش دلم اون موق هارو میخواد 

حامی حیوانات 💚 عاشق همسر و زندگیم ❤  مامان دوتا پیشی خوشکل
دقیقا بخاطر همین که نظرات افراد دیگه وارد زندگی میشه بعد از ازدواج من میگم غلطه ازدواج تو سن پایین ...

درسته واقعا 

حتی اگه این هم نباشه ازدواج حتی یه تشریفات عقد و عروسیش انقدر دغدغه داره که ادم از نصف روزهاش جا میمونه🤣

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
۱۹ سالو نیمم بود ازدواج کردم زندگیم خوبه ولی پشیمونم نکنید

اگه زندگیت خوبه چرا پشیمون بشی،همه ی ما و همسرهای ما،زندگی ما یه خوبی های داره و یه بدی های،همه چیز خاکستریه

عزیزم جامعه هم حکم همون کشتی رو داره ما چون اطرافمون دیدیم نمیگیم نه میگیم با چشم باز انتخاب کنید می ...

جامعه ما اگر چیزی باید به ما حکمی میداد اول آموزش میداد که درحدی که خواسته شده نظر بدیم و تحمیل نکنیم با انرژی منفی

من فکر میکنم اینجا توی ایران نمیشه قبل ازدواج به شناخت دقیقی رسید  همش حدودیه همه سعی میکنن ...

فکر میکنی 

چقدر ادما به مامانم مراجعه میکنن و میگن بعد از ۲۰ سال مثلا هنوز شوهرمو نشناختم

درواقع خدا اصلشو درست کنه 

اینا همش یه احتیاطه

اون فکره که باید دوشیزه باشه فقط همین جسم چیزی رو تغییر نمیده

اصلا این مسئله دوشیزگی صرفا برای من مهم نیست 

مسئله اینه که ادم ها خودشون برای خودشون سرعت گیر میسازن تو مسیر زندگی

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
جامعه ما اگر چیزی باید به ما حکمی میداد اول آموزش میداد که درحدی که خواسته شده نظر بدیم و تحمیل نکنی ...

بله حق با شماست اگر انرژی منفی گرفتید ازم من عذرخواهی میکنم

با اجازتون تاپیک رو ترک میکنم

اگه زندگیت خوبه چرا پشیمون بشی،همه ی ما و همسرهای ما،زندگی ما یه خوبی های داره و یه بدی های،همه چیز ...

الان ۶ ماهه ازدواج کردم ب هرکی میگم متاهلم باورش نمیشه خیلی بده میگم متاهلم یارو دهنش وا میمونه عه متاهلی چزا

حامی حیوانات 💚 عاشق همسر و زندگیم ❤  مامان دوتا پیشی خوشکل