2777
2789
عنوان

به عنوان یک دختر که زود ازدواج کرده♀️♂️.....

| مشاهده متن کامل بحث + 7781 بازدید | 254 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بچت بزرگ بود چی میشد؟ من خودم الان ۲۰ سالمه میخام ۳۲-۳۳ بچه بیارم  حداقلش میدونم پیشرفت ز ...

ن تورو خدا ، دیر ک بچه دار بشی حوصلت کمتره ،فاصله سنی ک زیاد باشه بعدا حرفش رو نمیفهمی،الان هرچی بقبه بهم میگن ی دختر بیار برای پیریت خوبه ،میگم من الان ۳۲ هستم تا بچه بیارم شدم ۳۳ ،اون دختر بخواد بشه ۲۰ سالش من ۵۲ سالمه طفلی چ نزدیکی میخواد با مادرش داشته باشه اصلا دیگه نمیشه بچه بیارم 

ی صلوات مهمونم کن ....
میشه پیشرفت کرد اما با مسئولیت و سختی  بیشتر  من خودم قبلا تو مجردیم پیشرفت های سریع و زی ...

بالاخره اینم یه قسمت از زندگیه 

قشنگیش ب اینه که با وجود این مسئولیتای کوچیک 

هدفت رو نگه داری برا خودت

نه این تفکر غلطه  اول که اینجوری ادم اجتماعی تر میشه اگر بلد باشه چطور رفتار کنه  یکی می ...

من فکر میکنم اینجا توی ایران نمیشه قبل ازدواج به شناخت دقیقی رسید 

همش حدودیه

همه سعی میکنن تو اون دوران بهترین ورژن رو ارائه بدن 

من تا با کسی ۲سال زیر یه سقف نباشم،واقعا دیگه نمیتونم تشخیص بدم ایا تیکه پازلم هست یا نه 

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
شاید راضی باشن افرادی شما نمیتونی که از جانب همه بگی میتونی؟ شاید دفاع نیست ما توذهن همه.  برای ...

عزیزم جامعه هم حکم همون کشتی رو داره ما چون اطرافمون دیدیم نمیگیم نه میگیم با چشم باز انتخاب کنید میگیم اینم هست حالا اگر میتونی برو جلو  

۱۹ سالو نیمم بود ازدواج کردم زندگیم خوبه ولی پشیمونم نکنید

اصلا به حرفای بقیه توجه نکن نمیدونم چرا مردم ما عادت کردن انرژی منفی بدن و سعی کنند ثابت کنن راهی که خودشون رفتن درسته جای اینک محترمانه فقط در حد ی نظری که خواسته شده  صحبت کنن

۱۹ سالو نیمم بود ازدواج کردم زندگیم خوبه ولی پشیمونم نکنید

اگر میخواهید پشیمان نشید، به جای تکیه و اعتنا به حرف کاربران سایت که اکثرا یک کلاه همه چیز دانی بر سر میذارند و بر اساس تجارب شخصی نظر میدند، با یک مشاور خانواده در تماس باشید و گوش به حرف مشاور و روانشناس بدید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
شما هم راه برای پیشرفتتون بازه هیچ فرقی با من ندارین من و شما جفتمون مجردیم و باید بریم دنبال رویاها ...

واقعا موافقم 

تنها موانع ما ادم ها،موانع ذهنی ما هستن

یکی مثل من بعد طلاقش دنبال ایندشه 

یکی دیگه فکر میکنه صرفا چون دوشیزه نیست پایان دنیاست 

همه سرنوشت ما از یه جایی به بعد در اختیار افکارمونه

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
ب نظرم حرف م ن اینقدر هم زننده نبود

مسئله همینجاست ببین مشکل کجاست که حرف شما حتی از نظر نی نی یارم زشت و زننده بوده ولی از نظر خودتون نه !یکم اپلود شو .ینی شما هنوز فرق شوخی با بی ادبی رو نمیدونی !

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)