2777
2789

می‌خوام به عنوان یک دختر که زود ازدواج کرده معایب و خوبیاش بگم. البته ممکنه نظرات بقیه افراد هم شرایط من متنفاوت باشه.        اگر بخوام مزایا بگم خب مثل دوتا دوستیم خیلی وقتا و درک می‌کنیم همو ، بیشتر چیزا شیطنت‌ها باهم تجربه میکنم  راحتیم توی جمع همسن سالامون که مثلا ای وای مامانم نفهمه یا بابام نفهمه زود برم خونه فلان و کم و بیش همچی عالیه اما خب بدیاییم داره مثلا همسرم پیش دوستاش می‌ره شب تا صبح و من تنهام یا من پیش دوستانم می‌خوام باشم و اون تنهایی گشنگی و اینا میمونه و ما نمیتونیم نخواهیم چون سنمون با دوستامون بودن و میخواد دعواهای مسخره و عجیب غریب

بحث درس بحث خونه داری بحث زناشویی و...

نظر شما چیه؟؟؟

ازدواج کلا زیر۲۳ غلطه.

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالگی ازدواج کردید؟ 

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

چندسالته؟ .

چون نظر خواستی من خودم موافق اینم ک چ پسر چ دختر اول ب ثبات شخصیتی ، تحصیلی و زندگی و حتی استقلال نسبی مالی برسن

بعد با جلسات روانشناسی میزان ریسک ازدواج و سلامت روانشون مشخص شه 

بعد یه تایم اشنایی ازدواج کنن 

بالای ۲۳_۲۴ 

با ارزو خوشبختی براهمه💎

من ۱۵ سالگی ازدواج کردم دخترمو زیر ۲۵ شوهر نمیدم اصلااا

تورو خدا راس میگی؟ من ۲۵ ازدواج کردم ۲۸ بچه دار شدم .حالا ۳۲ سالمه همش میگم کاش زود ازدواج میکردم پشیمونم حس میکنم جا موندم 

ی صلوات مهمونم کن ....

خوشبخت باشی🌹

قبلا شاید خوب بود ولی به نظرم الان زود ازدواج کردن اشتباه محضه چون همه چی بچه بازی شده و دختر و پسر امروزی فقط ظاهر ازدواج و میبینن و خیلی پخته نیستن

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

بعنوان کسی که خودش در سن پایین به اصرار خودش ازدواج کرد و یکسال بعد فهمید اصلا اشتباهه ازدواج تو اون سن و پا گذاشتن به دنیای دغدغه های بزرگی که هنوز اندازش نیستم،،به صراحت و جد میگم هیچ مزیتی نداره

من همه این ازادی رقت و امد و ماهیانه قابل توجه و مستقل بودن حدودی رو از همون خونه پدرم هم داشتم از راهنماییم

حداقل برای من چیز جدیدی نداشت ارائه کنه جز دغدغه هایی فراتر از سنم 

حالا فکر کن این وسط گیر ادم بد هم بیافتی 

نور علی نور

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️