میخوام به عنوان یک دختر که زود ازدواج کرده معایب و خوبیاش بگم. البته ممکنه نظرات بقیه افراد هم شرایط من متنفاوت باشه. اگر بخوام مزایا بگم خب مثل دوتا دوستیم خیلی وقتا و درک میکنیم همو ، بیشتر چیزا شیطنتها باهم تجربه میکنم راحتیم توی جمع همسن سالامون که مثلا ای وای مامانم نفهمه یا بابام نفهمه زود برم خونه فلان و کم و بیش همچی عالیه اما خب بدیاییم داره مثلا همسرم پیش دوستاش میره شب تا صبح و من تنهام یا من پیش دوستانم میخوام باشم و اون تنهایی گشنگی و اینا میمونه و ما نمیتونیم نخواهیم چون سنمون با دوستامون بودن و میخواد دعواهای مسخره و عجیب غریب
من که سن پایین ازدواج نکردم از مزایاش بگم باهمسرم دوست وهمکاریم هردو حقوق مستقل داریم زمان کار همدیگه رو حمایت میکنیم بچه داری خانه داری و ،،،مشترکه حتی حسابمون مشترکه هرکس به اندازه نیازش برداشت داره توی مسایل کاری باهم مشورت میکنیم دوستامون مشترکن اغلب همکارا وهم دانشگاهی ها و ،،تفریحاتمون هم مشترکه
به نظرم تموم کساییکه زود ازدواج کردن و میگن ما خیلی خوشبختیم دروغ میگن. اشتباهه محضه. اینایی که تو گفتی جزو مزیتهاش نیست عزیزم، یه چیز طبیعیه. ازدواج عادت میاره. مخصوصا اگه سالهای زیادی دونفر کنار هم باشن. ولی واقعا کار درستی نیست... کلی حسرت رو دل آدم میمونه...